Fotó: Richard Szoke / Viasat3

-

- Színházba szoktál járni?

- Hovaaa??


Tegnap este debütált a magyar képernyőn még nem annyira megszokott műsor, ahol a koncepció szerint tökéletes testű fiatalok egy trópusi álomszigeten keresik a szerelmet egy szál semmiben.
Ha már lúd, akkor legyen kövér - kitakarás nélkül csodálhatjuk a játékosokat hétfő esténként, ami egyelőre nem feltétlenül tette sokkal vonzóbbá a programot, de azt mindenesetre sikerült elérni, hogy az ilyenfajta szórakozáshoz nem szokott néző egy pillanatra azt hihette egy Jancsó film szereplői vonulnak fel kiborotválva a paradicsomi partokon. A himbálódzó falloszok és a méretesre szabott drága plasztik emlők tulajdonosai kissé még akadozva ismerkedtek egymással, amikor is 3 fiatal lánynak kellett egy óra alatt megküzdenie a szép szál hím kegyeiért, aki láthatólag tisztában is volt vele, milyen remek lapokat osztott ki neki ezúttal a sors.
 .
Kitkaratlan képek és videók

 
 .
A Josie névre hallgató fiatalember, akit a mamája otthon csak Józsinak szólít, nem okozott csalódást és alaposan felmérte a pőre hölgyeket. Kloé, Anett és Petra sokkal jobban meg voltak elégedve az ifjú alpinista testfelépítésével, mint egymással, ami persze máris megfelelő konfliktusforrás a későbbiekre nézve.
Egyelőre úgy tűnik, hogy sem a jelentős vízkiszorítású DJ Kloé, sem a természetes alakkal megáldott ügyintéző, Anett sem nyerte a fiú tetszését annyira, mint a ropogós barnára sült 22 éves Petra, aki arcra ugyan kicsit nehezen bekategóriázható jelenség, de az operatőr profi módon igyekezett más testrészeire terelni a figyelmet a viadal során. Ami persze még nincsen lezárva hiszen csak a következő részben lesz végleges a választás. Addig fog tartani egyébként Józsi pünkösdi királysága a lányok körében, ugyanis jövő hétfőn megérkeznek majd a konkurens hímek, szintén egy szál semmiben és gőzerővel indul is a párkeresés.

Nyomj te is egy megosztást!

.