Anikó karrierje rakéta módra ívelt felfelé, amióta életét összekötötte Kovács Dániel Richárddal, aki az RTL klubnál van felelős beosztásban. Később gyermekük is született a kis Patrik. Ehhez képest öt év után a páros útjai hirtelen szétváltak. A családhoz közel álló források szerint nem Anikó volt az, aki végül is a szakítás mellett döntött.

Nádai Anikó utoljára a ValóVilág 8 műsorvezetőjeként került képernyőre, több-kevesebb sikerrel. De korábban vezette a Farm elnevezésű valóságshow-t is, ahol közvetlen főnöke Kovács Dániel Richárd volt. Nehéz megmondani, hogy most miként alakul majd a sorsa ezután a csatornájánál.

Eszembe sem jutna visszaélni azzal, hogy a főnök a párom, sőt! Ilyen esetben talán még jobban odateszem magam, hogy bebizonyítsam. Nem hozhatok rá szégyent, így nincs hiszti és kivételezés. – nyilatkozta korábban Nádai Anikó.

A szakítással kapcsolatban az alábbi közleményt adták ki:

„Lassan öt év boldog együttlét után úgy döntöttünk, hogy különköltözünk. Ezt a közös döntést a legnagyobb szeretetben, tiszteletben és egyetértésben hoztuk meg, amiben semmilyen formában nem játszott szerepet harmadik személy jelenléte. Ugyanakkor egy életre összeköt bennünket csodálatos gyermekünk, akit mindennél jobban szeretünk és továbbra is közösen fogjuk nevelni. Olyan minőségű szeretetet és törődést szeretnénk neki nyújtani, amelyet csak kiegyensúlyozott szülőktől kaphat egy gyermek. Magánéletünk ezen részéről a továbbiakban semmilyen formában nem szeretnénk nyilatkozni vagy többet mondani sem most, sem a jövőben, kérünk mindenkit, hogy ezt fogadják el."

Köszönjük!

Nádai Anikó & Kovács Dániel Richárd”


Emlékszel még? Nádai Anikó csupaszon zuhanyozik



Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?