Névvel és arccal mesélt egykori cellatársáról, Damu Rolandról az a férfi, aki szerint odabent bizony eléggé csúnya dolgok történtek.

Ritz Mihály (jobbra) kitálalt egykori cellatársáról
Ritz Mihály kitálalt egykori cellatársáról

Ő maga, mint mondja szabályosan félt is a színésztől, aki ráadásul baromi büdös is volt, mert többnyire inkább a cipőjét szerette pucolni, mint saját magát.

Ritz Mihály négy és fél hónapon keresztül volt Damu cellatársa, akivel sokszor verekedésig fajult a vitájuk, amelyben Vajna Timea egykori barátja a mellbimbóharapástól kezdve a késes támadásig minden eszközt bevetett, ha valaki Kamu Rolandnak merte szólítani. Erre meglehetősen kényes volt.

Furcsa módon ennek ellenére gyakran dicsekedett azzal, hogy milyen módon erőszakolta meg áldozatát, akit a történet szerint percekig pofozott az aktus előtt.


Az egykori cellatárs szerint Damu megfogadta, hogy bosszút áll azért ami vele történt, amely terv kivitelezése már odabent el is kezdődött, amikor papírra kezdte vetni a vele történt méltánytalanságok keserves történetét.

Persze a volt cellatárs lehet, hogy csak vádaskodik, elvégre a meghurcolt színésznél szelídebb embert csak keresve találni.

Az alábbi videó jól példázza, hogy mennyire nem erőszakos Damu Roland:

Nyomj egy megosztást!

.