BLIKK

Otthonában szenvedett balesetet Sebestyén Balázs! A rádiós teljes testsúlyával húzódzkodni kezdett azon a rúdon, amit ő tett be házilag barkácsolt módon az egyik ajtó félfái közé.

Nem gondolta volna, hogy baj történik.

– Úgy, ahogy van, az egész kiszakadt az ajtófélfából, és úgy estem hátra, mint egy U-szög – idézte fel a Morning Show-ban Balázs, aki azt is hozzátette, hogy most úgy közlekedik, akár egy ötvenéves.

– Pedig vigyáztam! Magam alá tettem egy törölközőt, nehogy összevérezzem a követ, ha leesnék a rúdról – emlékezett a műsorvezető, majd azon is poénkodott, hogy csak a nyílászáróban keletkezett anyagi kár.

– Az volt a baj, hogy a két rögzítő csavar csupán arra szolgált, hogy a rúd ne tudjon kijönni a foglalatból – magyarázta arra utalva, hogy a húzódzkodó vélhetően nem szorult be elég erősen a két ajtófélfa közé, és megadta magát, amikor a hozzávetőleg 80 kilós Balázs gyakorlatozni kezdett rajta.

– Úgy tíz percig nem tudtam felegyenesedni. Riadtan ültem a törölközőn – mondta, majd azon is elmélázott, hogy a baleset idején egyedül volt otthon. Bizony, nagyobb baj is történhetett volna, és ezt a Class FM sztárja is pontosan tudta.

Sebestyén Balázs sportolás közben sérült meg otthon (Fotó. Fuszek Gábor)



– Nem tudok járni, és nem tudok lehajolni sem, pedig csütörtök délután fontos teniszmeccsem lett volna. A műsor után megyek is a gerincklinikára – árulta el Sebestyén Balázs, aki rögtön az adás után valóban felkereste a Fádjalom Ambulanciát.

Nyomj egy megosztást!

.