Berki egyre mélyebben képes belopni magát a pórnép szívébe. De persze nehéz vitatkozni egy olyan kopasz macsóval, aki Londonba jár fodrászhoz...

Borsonline

Az egy időre családjával Amerikába költöző műsorvezető azt javasolja a magyaroknak, hogy köp­je­nek fel, és áll­ja­nak alá.

Berki Krisztián a FEM3 Café szerdai adásában szólta el magát, hogy az ünnepekre családostul az Egyesült Államokba távozik és a kinntartózkodását ezúttal nem rövid időre tervezi.

- Megvan, hol fogunk élni, mivel most is Miamiban van az állandó lakcímem. Oda költözünk, mert figyelnem kell a környezetemre: a gyerekem nem kap semmit azért, mert Berki Krisztián lánya. A magyarság legnagyobb problémája, hogy imád egymásról visszataszító véleményeket formálni. Elég csak megnézni a Facebookomon lévő kommenteket, és valós képet kapunk a társadalomról - mondta Berki, aki arra is kitért, hogy mi a magyar emberek legnagyobb baja.

- Én soha senkiről nem alkottam véleményt előítéletekből, nem turkáltam mások zsebében. A magyarság viszont azt hiszi, mindenhez ért, mindenről megvan a véleménye, és imádják másokra vetíteni a saját boldogtalanságukat. Ettől próbálom óvni a családomat. Az utolsó üzenetem az, hogy köpjünk föl, álljunk alá, és ha a cucc lefolyik az arcunkon, akkor remélhetőleg világosan fogjuk látni, hogy a magyar legnagyobb ellensége a magyar. - zárta mondandóját a TV2 műsorvezetője aki bár hazájának továbbra is Magyarországot tartja, de egy darabig most máshol fog élni.

Nyomj egy megosztást!

.