Valóvilág képekben fényképe.

Krisztián és Mici rajongói és utálói is meg fogják a maguk csemegéjét találni abban a szürrealisztikus videóban, amit nemsokára megmutatunk. A frissen szabadult Krisz az enyhén kapatos barátnőjével egy fekete autóban éjszaka szeli át a várost és beszélgetnek erről arról.

Például Tiviről, akinek egy nagyon komoly verés lett korábban beígérve. Vajon milyen sorsot szán a keresztapa szerepben magát láthatóan jól érző Krisztián, az őt élő adásban megalázó játékostársának? Mikor tervezi valóra váltani kemény ígéretét?

Sok érdekes, majdhogynem titkos dolog is szóba kerül, de a legérdekesebb, az, amikor a pár pohár bortól már felszabadultabb Mici megpedzegeti a témát, hogy mi lesz azzal a dologgal, miszerint az öcsköstől (Somától) Krisztián korábban védelmi pénz címén 10 százalékos részt kért még odabent. Lehet ebből valami? No igen. Az éjszakai felvételen ezzel kapcsolatban le fog az álla esni mindenkinek. Aki azt hitte, hogy ez valami tréfa, az bizony lehet, hogy téved. Érdekes felvételnek leszünk tanúi több okból is. A fiatalok egyébként szeretnének összeköltözni, lehet erre kellene a pénz? 

Az éjszakai videó, ahol több titokra és titkos szándékra is fény derül:

Krisztián és Mici elmondják mi a tervük Soma pénzével

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?