valóvilágvalóvilágÉppen tegnap olvastuk, hogy pl. Németországban már anyagi támogatást követelnek maguknak a prostituáltak, mivel a vírushelyzet miatt a kuncsaftok nem merik a szájukba adni a szerszámukat. Más kiemelt helyekről nem is beszélve. Rottyon van az iparág, a bevételek csak a legelszántabb/legkanosabb kuncsaftoktól érkeznek. Nálunk sincsen ez másképp. A vízszintes szolgáltatók szóvivője szerint olyan tragikus a helyzet, hogy már egymás között indítottak gyűjtést egyik másik társuk számára, akik a legnagyobb bajban vannak. A korábban napi százezreket megkereső lányok ugyanis soha nem az előrelátásukról, vagy a takarékoskodásukról voltak ismertek és némelyiküknek már napi gondjai vannak a betegségektől rettegő férfiak miatt.

A játék egyik műsorvezetője, Puskás Péter, pár hete már jelezte, hogy rengetegen jelentkeztek a válogatásra. Ő úgy vélte, hogy a munkanélküliség miatt. Akkor persze biztosan nem arra gondolt, hogy az éjjeli pillangók fogják tömegesen ellepni a székházat. Csak mellékesen jegyezzük és képzeljük, hogy milyen casting lehetett ott ezek után…?

Na de a lényeg!

Vagy szándékosan engedték be a kéjhölgyet\eket a játékba, amit sohasem fognak elismerni, vagy egyikük végső elkeseredésében sikerre vitte a konspirációt és Villalakó lett. Kevesen gondolnák róla, hogy milyen foglalkozást űz a szende leány, de a tények és fotók makacs dolgok. A hölgy az interneten is árulta magát és ez vagy elkerülte az illetékesek figyelmét, vagy már ők is úgy voltak vele, hogy támogatni kell a padlón fetrengő iparágat és teret engedtek a műsor ekkénti alakulásának. Tehát a nézők számára egyelőre ajánlatos vigyázni a rajongással, mert még lesznek meglepetések. Mi már tudjuk, hogy ki/k az érintettek, de ma nem lesz leleplezés. Viszont garantáltan nem marad majd el. A benti hölgy még csak nem is sejti, hogy pár óra alatt megbukott, a szerkesztőknek pedig nyilván fő a fejük,hogy miként tálalják ezt a tényt fogyasztható formában a nézőknek. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

A hölgyike egyébként idén Augusztusban frissítette utoljára az adatlapját a legnagyobb ilyen témájú oldalon. Illetve, azóta törölte is azt. Szerencsére a tárolt változat nem veszik el...

HOLNAP FOTÓKKAL EGYÜTT KÖZZÉTESSZÜK A HÖLGYIKE NEVÉT. ÉS NEM Ő LESZ AZ UTOLSÓ...

További hírek, leleplezések: A Nagy Bulvárcsoportban

valóvilág