Kedves Ferenc a Blikk munkatársainak elképedésére egyáltalán nem viselkedett kedvesen velük. Sőt. Sült zöldségekkel felfegyverkezve, mocskos szavakkal illette a képmását megörökítő hölgyeket.

Blikk

Öt nappal azután ugyanis, hogy a Fókusz kamerája előtt büszkén vállalta, ő Zimány Linda új szerelme, már cseppet sem volt kedves, amikor munkatársaink lefotózták a szerelmespárt a Sziget Fesztiválon. Olyannyira nem, hogy miután észrevette a fotóst és az újságírót, először Linda PR-osát küldte oda stábunkhoz, hogy megtiltsa nekünk a képek készítését, amikor azonban ezt a fesztiválon dolgozó kollégák visszautasították, ő maga tette meg a pár lépést. Ám a nevében rejlő kedvességnek nyoma sem volt.

Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szidta kollégáinkat


A milliárdos üzletember magából kikelve szidalmazta csapatunkat, megkérdezte, mit képzelnek a kollégáink, hogy felvételt mertek készíteni róla, s üvöltözve sértegette az újságíró kollégát. Ám ezzel nem volt vége a a beszélgetésnek egyáltalán nem nevezhető jelenetnek, időközben ugyanis Ferenc társaságából egy magasabb, nagyobb darab férfi is odalépett az asztalhoz, ahol a kollégáink addig nyugodtan ültek, és szintén szidalmazni kezdte őket.

Több nyomdafestéket nem tűrő kifejezés hangzott el mindkét férfi szájából, volt ott „ku...vázás, szemétládázás és anyázás" is a két felnőtt férfi részéről. Eközben Ferenc barátja a kezében lévő papírtálcáról sült krumplivt vágott hozzá a fotóshoz és a stáb társaságában lévő barátjukhoz, aki amikor ezt szóvá tette, vele is üvöltözni kezdtek.
Kedves egyre jobban belelovallta magát az ügybe, főleg azok után, hogy rájött: a kollégák nem törlik a kamera kártyáján lévő fotókat.

– Kidobatlak benneteket innen! A biztonságiakkal mindjárt levágattatom a karszalagod, te szemét ribanc! Soha többé nem jöhetsz be a Szigetre! – „kedveskedett" tovább, majd a társaságuk egyik tagja szólt is egy biztonsági őrnek, miközben Ferenc és barátja a továbbra is nyugodtan válaszoló stábunkhoz vágta a kezükben lévő sült kruplit. Az őrjöngő üzletembert és barátját végül a biztonsági őr udvariasan, de határozottan visszaterelte szerelméhez, aki mindezt távolról figyelte. Pár perc múlva a biztonsági ember egy másik őrrel visszatért a kollégáinkhoz, s a hogylétük felől érdeklődtek.

Kolléganőink asztala így festett a balhé után, ezzel a sült krumplival dobálták meg őket

– Reméljünk, minden rendben, hölgyeim – mondták a biztonságiak, akik a lehető legkorrektebb módon kezelték a feszült helyzetet.

Kedves Ferenc és a barátja a kolléganőink védelmére kelő asztaltárságokkal is üvöltözni kezdett, így tényleg csak az őr közbelépésének köszönhető, hogy nem fajult el az ügy.

Nem volt jogalapja a követelésének

A Sziget oldalán található házirend szerint Kedves Ferenc hiába tiltakozott a fotózás ellen.
– Semmi jogalapjuk nincs megtiltani a fotók készítését, így teljesen védhető az újságírók álláspontja – jelentette ki dr. Kamarás Péter ügyvéd, aki szerint nemcsak Zimány Linda, de Kedves Ferenc is közszereplőnek minősül.

Nyomj egy megosztást!

.