Megejtette a második élő videóját Mici, kielégítve a rajongók igényeit. Az első olyan remekül sikerült, hogy letörölte, de a másodikban ígértet tett, hogy meghagyja az utókornak, hogy azok is okulhassanak az elhangzott magvas gondolatokból.

Számtalan pletyka kering a VV duci szépségéről, ezekkel kapcsolatban is kiderül az igazság. Például Krisztián még ki sem jött, de máris gyereket akar tőle Mici?

A közel egy órás matinéból megtudhatjuk, hogy miért nem beszélt Mici, mióta kijött Zseraldinnal, majd elárulja, ami mindenkit nagyon érdekelt, hogy mit szóltak a szülei a rengeteg benti szexhez, illetve tartják-e a kapcsolatot egyáltalán? Aztán az is kiderül, hogy kinek szurkol a vasárnapi párbajon és miért, de az sem marad titokban, hogy most akkor teherbe esett-e a Villában Krisztiántól vagy sem? Ennek kapcsán Mici azt is elmondja, hogy miként áll a közös utód kérdéséhez. Természetesen a rajongók is kérdezhettek és egyáltalán nem tettek lakatot a szájukra. Az egyik legkeményebb kérdés talán az volt, hogy Mici tudja-e, hogy Krisztián cigány származású és nem fél attól, hogy idekint előbújik a nem is annyira rejtett agressziója? De ez csak a majdnem legkeményebb kérdés volt...

VV Mici élő videóban mondja el az igazságot

Ma este párbaj lesz és kiderül, hogy Gina, vagy Attila folytatatja-e a játékot. A jelenlegi állás szerint valaki elhúzott pár százalékkal. Mivel mostanra szinte az összes valamirevaló, érdemi cselekményt produkálni képes játékost kiszavazták a nézők, gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy ki megy majd vissza.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?