http://vipzone.reblog.hu/files/fanni3a.jpg?full=1

Ha igazak a legújabb hírek, akkor a szerencsétlen sorsú VV Fanni talán sohasem nyugodhat békében. Arról nem is beszélve, hogy a megtört édesanyja azon kívánsága sem teljesülhet immár, hogy legalább megadhassák elvesztett lányuknak a végtisztességet.

A szinte hihetetlen információk szerint ugyanis gyilkosa miután végzett vele, megtalálta a legbiztosabb módját, hogy eltüntesse a bűne bizonyítékát: Novozánszki Fanni holttestét.

A család kissé túl jól értesültnek tűnő ügyvédje azt mondja, hogy nemrégiben egy titokzatos telefonáló megkereste, nem tudván magában tartani szörnyű titkát és kitálalt neki. Az informátor bár bosszútól tartott mégis elmondta, miért is nem fogják a rendőrök sohasem megtalálni a testet:

„Azt állítja, tudomása van arról, hogy azon a végzetes novemberi napon a lehetséges gyilkos felhívott valakit telefonon, és segítséget kért, hogy miként tüntesse el a lány holttestét. Tanácsadója azt javasolta, hogy vigye ki az erdőbe, még azt is megjelölte, hogy melyik vadászles közelébe tegye le az élettelen testet. Valószínűleg tapasztalt erdőjáró vagy vadász lehet, mert még arra is volt gondja, hogy kukoricát vetessen az elkövetővel, és azt helyezze el Fanni közelében. Erre azért volt szükség, hogy a télen már amúgy is kiéhezett vaddisznók könnyebben szagot fogjanak.”

Ha tényleg fedi a valóságot ez a sokkoló teória, akkor nem is lehet csodálkozni azon, hogy a gyilkossággal gyanúsított B. László miért várja szabadulását olyan nyugodtan a rácsok mögött. Hiszen, az éhes vaddisznócsorda gondoskodhatott róla, hogy egyetlen csontszilánk sem maradjon az egykori VV Fanniból.

Döbbenetes videó, egyre több a rejtély:

Fanni halálának rejtélyes körülményei 

„Ha egy konda emberi testre bukkan, akkor azt teljes egészében megeszi, még a csontot is. Az sem kizárt, hogy a táplálékharc miatt szétszedik és széthordják a testrészeket az erdőben…”

(egy szakértő)

Nyomj te is egy megosztást!

.