Medveczky Ilona évekkel ezelőtt, a Szombat esti láz című táncshow-ban esett el, három helyen megrepedtek a gerinccsigolyái


Medveczky Ilonát felháborítja, hogy nem pótolják egyszerűen ellopott mozgáskorlázott parkolókártyáját.

Borsonline

A 75 éves táncművész évekkel ezelőtt súlyosan megsérült, amikor a Szombat Esti Láz műsorában elesett. Három helyen repedtek meg a gerinccsigolyái, ezután kapta meg mozgáskorlátozott parkolókártyáját. Nemrégiben azonban ezt ellopták.

“Évente kétszer 15 napos rehabilitáción veszek részt a Lukács fürdőben. Aznap is ott voltam. Először csak azt tűnt fel, hogy megbüntettek, gondoltam, lecsúszott a kártyám a helyéről. Amikor hiába kerestem, akkor fedeztem fel, hogy az autózárat felfeszítették, majd visszazárták. A kártyán a nevem is rajta volt” – kezdte Medveczky, akinek most ismét orvosi papírjaival kell bizonyítania, hogy még mindig jogosult a kártyára.

http://194.33.69.87/image/gallery/7872/.660x1200.noWMP/39889.jpg?lavid=690185&full=1

“Össze kell szednem az összes leletemet, és februárban egy bizottság elé állnom, hogy ismét megkaphatom-e az igazolványt. 75 évesen produkálhatom magam, hogy mire vagyok még képes. Ennél felháborítóbb és megalázóbb dolog nincs. Azzal vajon miért nem foglalkoznak, hogy mások milliárdokat lopnak el? A fájdalomküszöböm igen magas. Ha összeszorított foggal is, de a színpadon és közösségben sosem mutatom ki a fájdalmamat. Ez azonban nekem is sok” – háborgott a táncosnő.

Nyomj egy megosztást!

.