http://vipzone.reblog.hu/files/pinter_toth_andi.jpg?full=1Szerintem Andi maga sem tudja, mennyire tehetséges, már az X-Faktorban arra gondoltam, milyen komplett kis színésznő ez a lány!

Mint az várható volt, Pintér Tibor nem adta fel és taktikát váltott. Úgy látszik a dzsungelben ráébredt mekkora tehetség Tóth Andi és most hirtelen egy egész musical főszerepét szeretné rábízni. Állítja már semmit sem akar a fiatal lánytól, csak együtt dolgozni vele. A Zámbó Jimmyről készülő szenzációsnak ígérkező előadásban. Az, hogy Tenya barátnője, - aki éppen csak, hogy visszafogadta - mit fog szólni, sejtjük. A komoly, szakmai döntés meghozatalában nyilván semmilyen szerepet nem játszott, hogy a napokban látott napvilágot egy videó, ahol a csinos fiatal énekesnő p.céran szerepel.


BLIKK

Igent mondott Pintér Tibornak (43) Tóth Andi (18)! A Nemzeti Lovas Színház vezetője felkérte az X-Faktor-győztes fiatal lányt, hogy legyen ő a női főszereplője készülő Jimmy-musicaljének. Andit érdekli a dolog, a részletekről a héten ülnek le tárgyalni.

– Alapvetően egy olyan darabot szerettem volna készíteni Zámbó Jimmyről, amely azt mutatja be, hogy milyen különleges és szenvedélyes kapcsolata volt a nőkkel. Nem az életét visszük végig pontról pontra, hanem egy nővel való szerelmén keresztül ábrázoljuk azt, milyen is volt ő, miközben a 22 legszebb slágere is elhangzik. Erre a női főszerepre kértem fel Tóth Andit, akit egy csodálatos énekesnőnek és egy tehetséges színésznőnek tartok – árulta el Pintér Tibor, aki már az RTL Klub tehetségkutatójában kiszúrta magának az énekesnőt.

Tóth Andi pucér idomai - Videóval

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban Pintér férfiként ostromolta a fiatal lányt, felmerül a kérdés, hogy a szerep felajánlása vajon az énekesnőnek és leendő színésznőnek szól-e. Természetesen Pintér barátnője, Frida is beleszólhat még a dologba, hiszen ő éppen azért akarta kiadni párja útját, mert a színész mindent megtett Andi meghódítása érdekében.

– A Celeb vagyok… nagy része show volt, ezt most már Frida is tudja. Igaz, még van benne fájdalom ezzel kapcsolatban, és nem is bízik bennem teljesen, de be szeretném neki bizonyítani, hogy nincs oka kételkedni. Tóth Andira pedig úgy gondolok, mint egy tehetséges kollégára, és hiszem, hogy hatalmas jövő áll előtte – jelentette ki a színész. Erről pedig, úgy tűnik, nemcsak a kedvesét, hanem a dzsungelben szinte már-már zavarbaejtően ostromolt Tóth Andit is sikerült meggyőznie.

Ő ugyanis elsőre igent mondott a felkérésre.

– Nagyon érdekel a dolog, igaz, a részleteket még nem beszéltük át, de amennyit eddig hallottam a darabról, az tetszik.

Pintér Tibor a Zámbó család tajaitól kért engedélyt arra, hogy készülhessen egy darab, amely felvonultatja a 17 éve elhunyt sztár életművét.

– Edit asszonnyal és a legidősebb fiával, Krisztiánnal egyeztettem, nekik nagyon tetszett a forgatókönyv, ezért bele is mentek abba, hogy elkészülhessen a musical.

Nyomj te is egy megosztást!

.