http://vipzone.reblog.hu/files/feleseg7.jpg?full=1

http://media.borsonline.hu/cikk/14/136665/big-lead/650x360/1264035_csoszbogi.jpg?full=1



Súlyos titkokra fog fény derülni mi kérünk elnézést!

Nos, igen. Ők tudják. Természetesen az sem titok előttük, hogy melyik nemzett fiai rendelkeznek méretesebb szerszámmal, illetve anyagiakkal. Csősz Bogi persze a legnagyobb szakértő, akinek sikerült kifognia az aranyhalat, vagy ha maradunk a hasonlatnál: sikeresen levadászta a kapitális aranyborjút.

Ennek ellenére pár napja szárnyra kelt a hír, hogy a szépséges török feleség haza költözik otthagyva az 13oo négyzetméteres házikóját, benne az anyósát és piszkosul gazdag férjét. Persze, mint mondja, szó sincs válásról csak karrierjét akarja építeni. Na de akkor most tényleg mit mond egy ekkora szakértő gárda élükön a legnagyobb hozzáértővel. Török-e, vagy magyar pasi csinálja jobban?

Nehéz lesz elhinni, amit látni és hallani fogunk. Bónuszvideóban megmutatjuk milyen elképesztő cifra palotában lakik a leggazdagabb feleség.

Az aranyásó milliomos feleségek kifecsegik a titkokat:

Olyan dolgokat fogunk megtudni, amit mezei ember nem is sejthet

Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni, csak az anyaság marad. Ki akarok teljesedni mint nő. Sok mindent szeretnék megtapasztalni még az életben. Ráadásul a férjem sokat utazik a munkája miatt. Megőrülnék egy gyerek mellett, nem tudnám elviselni, hogy otthon ülök, és egész nap gügyögök. Annyira pörgök, belebolondulnék. Karrierista típus vagyok. Persze egyszer biztosan bekövetkezik majd a gyermekvállalás, de azt pontosan tudom, bébiszitterek nélkül nem fog menni. Nem bírnám a gyereksírást, meg azt, hogy egész nap „lóg rajtam” valaki. Azt a kort szeretem, amikor már beszél egy gyerek…

Nyomj te is egy megosztást!

.