Lajcsi bár Olaszországba indult egy kis vakációra, azonban egy szemfüles olvasóriporternek mégis teljesen máshol sikerült lefotóznia a kisírt szemű felesége és gyermekei társaságában.


BLIKK

Teljes titokban Mexikóba utazott Lagzi Lajcsi a családjával! A Blikket egy olvasó-riporter tájékoztatta arról, hogy az Egyesült Államokban, a New Jersey-i Newarkban találkozott a rengeteg bőrönddel utazó sztárral, amint épp becsekkol a közép-amerikai országba tartó járatra.

Nem volt jó kedve, de mégis megengedte, hogy lefotózzam a lányával. Vele volt a többi gyerek és a felesége is, aki mintha sírt volna, de az biztos, hogy nagyon szomorú volt.

A fentiekből ítélve nagyon úgy tűnik, hogy Galambos Lajos mindenkit átvert, és elszökött, hiszen épp a minap nyilatkozta azt a sajtóban, hogy Olaszországba készül, azonban egészen másfelé vette az irányt. Úgy tudjuk, a hatóságoknak nem jelentette be úti célját, ami azért is érdekes, mert Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.

Természetesen tárcsáztuk Galambos Lajost, hiszen szerettük volna megtudni, hogy miért kellett hirtelen, titokban a távoli országba utaznia, de telefonszámán nem lehetett elérni.

Ügyvédjét is hívtuk, aki meglepetten hallotta tőlünk, hogy milyen fotó és információ jutott a birtokunkba.

Ügyfelem nem számolt be nekem se a külföldi utazásáról, ám a megbízásom továbbra is él, így akárhol is tartózkodik Galambos Lajos, fel tudja venni velem a kapcsoltatot. Egyébként nincs érvényben korlátozó intézkedés vele szemben. Ha akar, még az űrbe is felrepülhet

Nyomj egy megosztást!

.