Talán még emlékszünk Tivy és Zseraldin rövid love sztorijára, aminek egyik állomásaként Zseri fogamzásgátlót kért a szerkesztőktől, mert Tivadar a két perces menetet odabent fejezte be és ennek következményeként rémülten konstatálták a felelőtlen fiatalok, hogy útban lehet a VV baba.

Na ehhez képest Mici hónapokon keresztül, napi többször fogadta magába Krisztián magját a legelemibb védekezés nélkül. Az élvezeteknek maximálisan hódoló páros az eddigi információk szerint semmilyen olyan eszközt nem használt, ami megakadályozhatta volna az esetleges gyermekáldást. Ráadásul Krisztián nem is titkolja, hogy szerinte az efféle úri huncutságok, mint a védekezés, elsősorban a női nemre hárulnak, számára legfőképpen az a fontos, hogy napi jó néhány alkalommal bevethesse kedvenc játékszerét. Na most végezzünk egy egyszerű számítást: vegyünk csak napi két alkalmat, amikor Miciék időt töltöttek egymás társaságában. A közel két hónapos intervallum alatt ez minimálisan 5o alkalom. Ennyi már bőven elegendő lehet ahhoz, hogy mostanra Mici várandós állapotban legyen.


Íme a bizonyító erejű videó:

Éppen megfogan Mici és Krisztián közös gyermeke?

Mici jelenleg idekint várja szerelmét, hogy folytathassák ami bent abbamaradt. Ja és csak nekünk tűnt fel, hogy Mici mintha túlságosan meghízott volna mostanában? Lehetséges, hogy ez már a közelgő gyermekáldás előjele? Vajon mit fog szólni ehhez Krisztián?

Szétrepedt az a.ális szextől VV Mici feneke

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?