Na, van ez a Bálint nevezetű legény, aki gyakorlatilag a játék első napjától kezdve az éhenhalás küszöbén van. Nem teljesen világos, hogy mire számított, amikor jelentkezett, de az összefoglalóban az éhségtől fetrengve arra panaszkodott, hogy nem hajlandó riszt, kókuszt és ananászt enni, mert elvégre is ő nem egy takarmányegér, más kaja pedig nem lévén le is mondott a táplálkozásról a túlélőjátékok eme különösen felkészült mestere. Csak arra tudunk gondolni, hogy a válogatáson gonoszul becsapták a nyomorultját és azzal hitegethették, hogy fűszoknyás bennszülött lányok köldökéről nyalogathatja az orosz kaviárt miközben a Stroganoff bélszín kókuszdió helyett potyog elébe a pálmafákról. Nagy bukta na! Azért ilyen csúnyán nem kellett volna beetetni szegény srácot! Bár hozzá kell tennünk, hogy mielőtt elájult volna a kényszerű éhségsztrájktól, Istenes Bence meglátogatta őket egy nagy tál rántott csirkecombbal, ami az egész társaság számára maga volt a mennyei csoda.

A sárgák, aki valódi lúzercsapatként elutasították a csodás falatokat, azt választották, hogy inkább előre megismerik a következő erőpróba forgatókönyvét, hogy ezzel az előnnyel kerekedjenek felül a fizikálisan sokkal inkább toppon lévő riválisokon. Ezzel be is verték következő szöget a koporsójukba, mivel titkos infó ide, szuper haditerv oda, az ellenfél teli hassal ismét megalázó vereséget mért rájuk, aminek következményeként megint egy embert ki kell választaniuk maguk közül, aki szégyenszemre elindulhat hazafelé.

Az eddig folyamatosan bénázó Ibon (madár) csapat egyetlen hozzáadott pozitívuma a műsorhoz, hogy a lányok nem szeretik takargatni magukat és még a főzés helyett is inkább egy aprócska bikiniben flangálnak a parton. Van is egy videónk, amit adásban nem adtak le, talán azért, mert a törzsi lányok alfele komoly főszerepet kap benne.

Nézzük meg mit csinálnak főzés helyett, alig ruhában a lányok:

Popsimustra, avagy mi folyik a vízparton

Nyomj te is egy megosztást!

.