VV Fanni Bulvár



Hatalmas összegeket emészt fel a Fanni teste utáni nyomozás, illetve az ügy tisztázására tett kísérletek. A nyomozók az elmúlt hetek alatt megállás nélkül dolgoztak, még az ünnepek alatt is. Folyamatosan kutyákkal, élőlánccal keresik a nyomokat, de még drónokat is bevetettek a hajszában.
Ugyanis, mint kiderült a tettes egészen elképesztő módon nem szabadult meg azonnal az áldozatától, hanem a bizonyítékot közel négy napig az autója csomagtartójában tartotta és hurcolta össze, vissza országszerte. A bérelt jármű útvonalát az abban lévő GPS információi alapján és a térfigyelő kamerák felvételeinek a segítségével próbálják meg pontosan beazonosítani. De mivel a tettes a kérdéses 4 nap alatt sok száz kilométert bejárt, nagyon nehéz dolga van a rendőrségnek, hiszen ez idő alatt bárhol elrejthette áldozatának maradványait B László.    
 
 Fanni az utolsó időkben döbbenetesen megváltoztatta a külsejét, rá sem lehetett már ismerni:





 

Egy ilyen kaliberű nyomozás költségei, ahol ennyi ember dolgozik közel két hónapja, ráadásul az elérhető legmodernebb módszerekkel és eszközökkel is kutatnak, akár a százmillió forintot is elérhetik. Ez napról napra növekszik, az összeget az esetek nagy részében az elítélttel fizettetik meg – állítja a hasonló eseteket jól ismerő szakértő.
Fanni szüleinek ügyvédje szerint a család már semmi reményt nem fűz ahhoz, hogy életben megtalálják a lányukat, de mindenképpen szeretnék, ha mihamarabb megkapnák legalább a testet, hogy méltóképpen tudjanak búcsút venni tőle.

A nyomozásra való tekintettel nem árulhatok el részleteket. Azt elmondhatom, hogy kegyeleti okok miatt a Novozánszki család nagyon várja, hogy előkerüljön imádott lányuk holtteste, mert az édesanyja szeretné elhamvasztatni.
 
Fanni november 20-án tűnt el a budapesti luxus apartmanjából. Pár nappal később őrizetbe vették, majd előzetes letartóztatásba helyeztek egy dunaújvárosi férfit, aki korábban MSZP-s színekben a helyi választásokon is indult. Március végéig helyezték egyelőre előzetesbe, de félő, hogy, ha nem találják meg a maradványokat, akkor akár előbb, vagy utóbb meg is úszhatja a komolyabb felelőségre vonást

Nyomj te is egy megosztást!

.