Évára, mióta abbahagyta az ivást rá sem lehet ismerni. Bár magánélete még mindig eléggé viharosan zajlik, ennek is megvan a maga előnye. Remek formájának hála már azzal is jó pénzt keres, ha modellt áll egy fehérnemű fotózáshoz. Mostani fantasztikus alakját egy férfinak köszönheti, aki miatt több kilót is fogyott az egykori valóságshow-sztár.

Egy fe­hér­­ne­mű­márka kért fel erre a fotózásra, és elvállaltam. Eléggé megviseltek a Havas-sztori miatt kapott kommentek, és tényleg nagyon rosszulesett né­hány ember megnyilvánulása, ezért rám fért már némi önbizalom-növelés.

Biztos azt mondják majd, hogy Éva már megint meztelenkedik, és ő csodálkozik, hogy zaklatták, de én szeretem, ha fotóznak és ezért nyilván pénzt is kaptam, nem ingyen vállaltam el. Örülök, hogy végre jól érzem magam a bőrömben és ez meg is látszik rajtam.

Volt idén egy pár hónapos, sérült, se ve­le, se nélküle kapcsolatom, sajnos az is hozzásegített ehhez a formához. Nem csak a kapcsolat végén, hanem már a viszonyunk közben is sokat fogytam. De végül csak köszönetet mondhatok neki, mert sosem néztem ki ilyen jól.

Megmutatjuk a férfit, aki miatt ennyit fogyott Éva és persze jónéhány elképesztő képet, amik azóta készültek róla.

Megérte ennyit fogyni! Hihetetlenül dögös fotók készültek Éváról:

Baukó Éva fotói jól esnek a szemnek

Nyomj te is egy megosztást!

.