http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/yXqktkqTURBXy9hMWFlYTY1ZGY0YWE2YzM0N2U3YTZiNGUwZDRmYmJjNS5qcGVnkpUDAM0Bjs0Qvs0I4JMFzQKUzQFe?full=1

Nehéz összeszedetten kommentálni a kiszivárgott információkat, ami szerint, miközben ajkaival a férjét kényeztette, Soma Mamagésának megjelent a szűzanya, aki a családi élvezetek közepette jól el is társalgott a szent szűzzel. Sőt, mint magától az érintettől halljuk is majd, miközben a kedves férjeura a kényeztető ajkak közé bocsátotta a magját, a spirituális találkozás semminemű csorbát nem szenvedett, éppen ellenkezőleg: A Mamagésáékat, a nem éppen legjobb pillanatban meglátogató szűzanya ugyanis cseppet sem zavartatva magát, éppen ebben a katartikus pillanatban kezdett el magából ontani a család számára rettenetesen fontos pszichológiai tanácsokat.

http://noiportal.hu/images/cikkek/26429_kep.jpg?full=1

Ha egy magunkfajta egyszerű lény szájából hallanánk hasonlót nem kizárt, hogy adódna a kérdés, hogy vajon miféle extra gyepet kell fogyasztani efféle fantasztikus élményért? Persze Mamagésa esetében fel sem merülhet ilyen ármányos vádaskodás. Így hát csak az irigységtől szótlanul adjuk át a szót neki, hogy a saját szájából halhassuk a nem mindennapi találkozás részleteit. A videón érdemes a történet közben a riporter arcát is figyelemmel kísérni.

Or*ális sze*x közben egyszer csak megjelent a szűzanya. Már olyan régóta vártam, mert nekem nagyon bensőséges kapcsolatom van vele. Sok meditációban képzeltem el, hogy a fénylő karjai közé vesz, de ezt, hogy ilyen tisztán, or*ális sze*x közben megjelenik teljes pompájában, lehunyt szemmel a kéj mámorában! Akkor meg tudtam beszélni vele a 9 éves fiam halálfélelmét, mert akkor az volt a legkomolyabb problémám.

És amikor konkrétan a magömlés volt, akkor adta meg a szűzanya a legmegfelelőbb választ és valami olyan mélységes nyugalmat adott, hogy ez el fog múlni. Nem részletezem, hogy ott milyen információkat kaptam, de én magam lepődtem meg a legjobban! Mondtam is utána a férjenek: Drágám… - a videóban a fantasztikus végkifejlet.

Lehet egyébként csak nekünk adódik a kérdés: a szűzanya semmilyen más időpontot nem talált a tanácsadásra…?

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?