http://www.storyonline.hu/data/cikk/3/29842/1.jpg?full=1

http://vipzone.reblog.hu/files/gina_nyito.jpg?full=1

VV Gina még hamvas leányként az egykori taszári-amerikai katonákat szórakoztatta keményvalutáért, mielőtt bevonult férjével a Villába. Ott elég hamar véget is ért számára a játék, mert miután a párja az elsők között esett ki, ő meg rájött, hogy egyedül nem akar tovább bennmaradni és feladta a küzdelmet. Annak a szerelemnek már azóta vége van, jelenleg új férfi oldalán keresi a boldogságot.

Igen ám, de állítása szerint galád személyek ismét meg akarják ezt akadályozni. A lényeg az, hogy a még mindig fantasztikusan mutatós Gina képei egy olyan oldalon tűntek fel, ami arra szakosodott, hogy svájci tehetős úriemberek számára nyújtson egy alternatív szórakozási lehetőséget. És igen, ezeken a képeken bizony Gina nemcsak, hogy tökpucér, de olyan látványt is nyújt, hogy azon érdeklődők, akiknek megvan rá a megfelelő anyagi fedezetük, azon nyomban tárcsázzák is a megadott telefonszámot, hogy egy reménybeli randevút egyeztessenek vele.

A baj csak az, hogy a lány szerint az egész mögött a jelenlegi pasijának volt barátnője áll, aki mit tesz Isten szintén valami hasonló tevékenységet végez a kakukkos órák és biztonságos bankbetétek hazájában. Mondjuk arra ötletünk sincs, hogy a galád exbarátnő honnan is szerezhette meg szegény Gina különleges fotóit, amivel jelenleg is őrületbe kergeti a feltüzelt hímeket az oldalon.

Az egész ügy hátterében a bosszú áll. Párom korábbi barátnője pécézett ki magának engem. Svájcban dolgozik és őt tett fel engem erre az oldalra. A felhasznált képek egy többéves fotósorozat darabjai. Ez már onnan is egyértelmű, hogy az oldalon még szőke hajam van, pedig már egy ideje barnára váltottam. Teljesen nyilvánvaló a szándéka, hogy be akar sározni engem.


VV Gina elképesztő fotói, amitől megőrülnek a svájci kuncsaftok:

Gina fotói, amitől égnek a vonalak, videónk is van



A hirdetés szövege szerint a szép magyar lány elegendő svájci frankért gyakorlatilag bármit elvállal, hogy a vendég elégedettségét elnyerje. Gina azonban nem győzi eléggé hangsúlyozni, hogy ezúttal csupán bosszúhadjárat áldozata lett. Oké, korábban valóban az amerikai katonák feszültség levezetésének egyik felelőse volt Taszáron, de a mostani ügyhöz semmi köze nincsen.

Nyomj te is egy megosztást!

.