• Adrienn (22), egyetemi hallgató
  • Alexandra (28), személyi edző
  • Anita (30), munkajogi szakjogász
  • Bálint (25), alkalmi munkavállaló
  • Barbara (37), kutyakozmetikus
  • Benedek (25), személyi edző
  • Bianka (34), vállalkozó
  • Ferenc (48), taktikai tréner
  • Gergely (34), logisztikus
  • Gergő (21), vízimentő, joghallgató
  • Iliász (29), modell, statiszta
  • Klaudia (22), modell, hosztesz
  • Krisztián (30), fodrász
  • Lilla (25), tanuló
  • Nóra (25), marketingmenedzser
  • Zoltán (25), marketinges, fotós


________________________________Survivor

Lilla

Lilla

Mindig is szerettem utazni, ezért választottam továbbtanulás céljából a turizmust. Éltem Oroszországban és Amerikában. Hobbim a sport, a rendszeres testmozgás része a mindennapjaimnak, jól úszom, szeretem a küzdő- és az extrém sportokat, télen snowboard, nyáron wakeboardozom. Ezek mellett nagyon szeretek olvasni és színházba járni (kicsiként alig bírtam végigülni az előadást), a legtöbb musicalt kívülről tudom. Kedvenc színszem és rendezőm Alföldi Róbert.

Életkor: 25 év

Foglalkozás: Tanuló

Magasság: 172 cm

Testsúly: 610 Newton :) Nagyon vicces vagyok, tudom! Amúgy 61 kg

Van párkapcsolatod? Nincsen szerencsére

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 5

Van valamilyen fóbiád? Különösebben nem szeretem a bogarakat. A magasságtól való félelmemet már leküzdöttem.

Mi a legjobb tulajdonságod? Kitartó vagyok, agyban mindent el tudok dönteni

Milyen rossz szokásaid vannak? Késős vagyok, finnyás, tisztaság mániás, rágom a körmöm stb.

Mire vagy a legbüszkébb? Arra, hogy szorgalmas vagyok, és ennek köszönhetően nyertem egy ösztöndíjat Moszkvába, majd egy évre rá több száz jelentkezőből bekerültem abba a szerencsés 20-ba, akik Amerikában tölthették az 1 éves kötelező szakmai gyakorlatot. Plusz, hogy Taekwondóból országos bajnok vagyok a saját kategóriámban. Továbbá a szüleimre és a nővéremre.

Miért jelentkeztél a műsorba? Azért jelentkeztem, mert a gátlásaimat és a saját magam által épített korlátokat szét akarom rombolni. Ez egy olyan egyszeri, megismételhetetlen élmény lehet az ember életében, amit egy utazási iroda által összeállított csomagban nem lehet megvásárolni. Kiskoromban kedvenceim voltak a Survivorhöz hasonló műsorok, mint pl. a Rettegés foka, Celeb vagyok ments ki innen és megígértem a kiskori Lillának, ha lesz ilyenre lehetőség, ha majd nagy leszek, akkor jelentkezem. Kis iskolásként szerettem szerepelni a különböző iskolai előadásokban, később viszont nem az én tanárom készítette a műsort, ezért már nem szerepeltem és egy betöltetlen űr maradt az életemben, ezt a keletkezett űrt szeretném betölteni és kiélni a megmaradt szereplés vágyamat.

Benedek

Benedek


Életvidám srác vagyok, aki él-hal az élővilágért és a sportokért. Jelenleg Budapesten élek, személyi edzőként dolgozom. Imádom a munkámat, és egyben az életemet is, bár ezért rengeteget tettem, küzdöttem.

Életkor: 25 év

Foglalkozás: Személyi edző

Magasság: 180 cm

Testsúly: 86 kg

Van párkapcsolatod? Nincs

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 9

Van valamilyen fóbiád? Nincs

Mi a legjobb tulajdonságod? Soha nem adom fel

Milyen rossz szokásaid vannak? Nehezen veszem rá magam a takarításra

Mire vagy a legbüszkébb? Az életmódváltásomra

Miért jelentkeztél a műsorba? Hogy próbára tegyem magam

Adrienn

Adrienn

dri vagyok, 22 éves és jelenleg Budapesten lakom. A sport kiemelt szerepet tölt be az életemben, mivel strandröplabdázom és a Testnevelési Egyetemen tanulok. Könnyen alkalmazkodom másokhoz és általában mindenkivel megtalálom a közös hangot. Próbálok mindig egyenesen viselkedni, meglátjuk, hogy ebben a játékban ez a stílus mennyire lesz majd elég... :)

Életkor: 22 év

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Magasság: 175 cm

Testsúly: 68 kg

Van párkapcsolatod? Nincs

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 7

Van valamilyen fóbiád? Félek mindenféle állattól (rovaroktól, hüllőktől, csúszó-mászóktól, stb.), picit a magasságtól és a sötétségtől és a szűk helyeken is kényelmetlenül érzem magam.

Mi a legjobb tulajdonságod? Pozitívan látom a dolgokat.

Milyen rossz szokásaid vannak? Lusta és naiv vagyok.

Mire vagy a legbüszkébb? A legbüszkébb a családomra vagyok, az ő sikereiknek talán még jobban örülök, mint a sajátjaimnak.

Miért jelentkeztél a műsorba? Amikor jelentkeztem a műsorba még a kalandvágy vezérelt elsősorban. Nem tudtam pontosan, miről is van szó, szívesen elutaztam volna egy szépséges egzotikus helyre. Amikor már egyre nagyobb esélye volt, hogy bekerülök a Survivorbe, megnéztem egy pár évadnyi részt az eredeti amerikai verzióból, nagyon megtetszettek a versenyek, a feladatok, és ezután már úgy gondoltam, nekem mindenképpen ott a helyem.

Barbara

Barbara

ól alkalmazkodó, leleményes, élet imádó és élvező, pozitív gondolkodású, családcentrikus és sikerorientált emberke vagyok.

Életkor: 37 év

Foglalkozás: Kutyakozmetikus

Magasság: 169 cm

Testsúly: 66 kg

Van párkapcsolatod? Férjem 8 éve

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 5

Van valamilyen fóbiád? Nincs

Mi a legjobb tulajdonságod? Optimista vagyok, mindenben meglátom a jót

Milyen rossz szokásaid vannak? Mindig többet akarok, nem elégszem meg azzal, amim van, ezért hajlamos vagyok túlvállalni magam.

Mire vagy a legbüszkébb? Házasságomra, az életemre és a két kutyámra.

Miért jelentkeztél a műsorba? Új kihívást kerestem, és bizonyítani akarok saját magamnak. Kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen versenyt végig lehet-e csinálni pusztán észjátékkal és taktikával.

Gergő

"Nincs holnap!"


21 éves joghallgató vagyok a Debreceni Egyetemen. Jelenleg Vácon élek, és vízimentőként dolgozom. Négy fiú testvér közül én vagyok a második gyermek. 8 éves korom óta a mindennapjaim része a sport, igazi versenyző típus vagyok. Amihez egy jó adag maximalizmus párosul. Voltam válogatott atléta több évig, azonban egy sérülés miatt abba kellett hagynom. Most rugbyjátékosként kamatoztatom az ott megszerzett tudást és sebességet. A Radnóti Miklós Gimnázium tanulójaként érettségiztem. Imádok utazni és mindenféle extrémsportot kipróbálni.

Életkor: 21 év

Foglalkozás: vízimentő, joghallgató

Magasság: 186 cm

Testsúly: 87 kg

Van párkapcsolatod? Nincs

1-10- es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 6

Van valamilyen fóbiád? Nincs

Mi a legjobb tulajdonságod? Gyerekkorom óta sportolok, a kitartás és a versenyzés az életem része lett. Nem tudom, mikor kell feladni és nem is szoktam.

Milyen rossz szokásaid vannak? Nagyszájú vagyok, gyakran kimondom, amit másokról gondolok, emiatt olykor bajba keverem magam.

Mire vagy a legbüszkébb? Sportolói karrierem csúcsa az volt, amikor először lettem válogatott. A címeres melegítőt felvenni leírhatatlan érzés. Erre vagyok azóta is a legbüszkébb.

Miért jelentkeztél a műsorba? Maximalista versenyző típus vagyok, és épp ezért megnyerni szeretném a műsort, nem a főnyeremény, hanem a győzelem, maga a játék megnyerése az, ami motivál és amiért jelentkeztem

Iliász

Iliász

Nagyon szeretem a sportot, a jó könyveket, filmeket és a zenét. Imádom a kihívásokat, hatalmas bennem a versenyszellem és a bizonyítási vágy. Szeretem, ha a körülöttem levő emberek elégedettek velem, szeretnek és tisztelnek.

Életkor: 29 év

Foglalkozás: Modell, statiszta, VIP host

Magasság: 186 cm

Testsúly: 85 kg

Van párkapcsolatod? Van

1-10- es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 9

Van valamilyen fóbiád? Nincs

Mi a legjobb tulajdonságod? Alkalmazkodóképesség

Milyen rossz szokásaid vannak? Nehezen viselem a nagyszájú embereket, néha sajnos nyafogok.

Mire vagy a legbüszkébb? Bármikor a padlóra kerülök, mindig felállok, megrázom magam és megyek tovább.

Miért jelentkeztél a műsorba? Hogy megismerjem és kitoljam a határaim.

Gergely

Gergely

Ha csak röviden kell bemutatnom magamat, akkor kb. Pierre Richard és Jim Carrey szerelemgyereke vagyok, aki 17 éve fanatikus követője a Survivornek. Még rövidebben a "Rajongó".

Életkor: 34 év

Foglalkozás: Logisztikus

Magasság: 183 cm

Testsúly: 77 kg

Van párkapcsolatod? Igen

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 5

Van valamilyen fóbiád? Nincs

Mi a legjobb tulajdonságod? Nyitott és kíváncsi vagyok

Milyen rossz szokásaid vannak? Előítéletes és türelmetlen

Mire vagy a legbüszkébb? Család

Miért jelentkeztél a műsorba? Számomra ez játék nem a pénzről szól, nekem ez a játék egyenlő a szenvedéllyel, egy álom beteljesülésével

Nóra

Nóra

25 éves budapesti lány vagyok, aki imádja a pezsgést maga körül. Nem tudok sokáig egy helyben maradni, így képes vagyok hirtelen egyik pillanatról a másikra felforgatni az életem, ha unalmassá válik. Szókimondó és őszinte típus vagyok, így gyakran találom szemben magam konfliktusokkal. Lételemem a sport, soha nem mondok nemet a kihívó megpróbáltatásokra és kínálkozó kalandokra.

Életkor: 25 év

Foglalkozás: Marketing manager

Magasság: 157 cm

Testsúly: 50 kg

Van párkapcsolatod? Nincs

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 10, nagymamám szerint én "még a jéghegy hátán is"

Van valamilyen fóbiád? Rettenetesen bántja a fülemet a fütyülés

Mi a legjobb tulajdonságod? Türelmes vagyok... ja NEM! :D Általában vidám, jókedvű vagyok és ezt gyakran átragasztom másokra is.

Milyen rossz szokásaid vannak? Hajlamos vagyok mindent magamra venni

Mire vagy a legbüszkébb? A családomra és a sportsikereimre, kiemelve a 2008-as hip-hop világbajnokság 1. helyezést és az idei 3 félmaraton teljesítését. Következő challenge accepted! ;)

Miért jelentkeztél a műsorba? Szeretnék kimozdulni a komfortzónámból és egy olyan életre szóló kalandban részt venni, ahova nem lehet "csak úgy" belépőt venni. :)

Alexandra

Alexandra

Sok dolgot kipróbáltam már életemben. Voltam autó-, gokart-, jet-ski-, snowboard-, fitness versenyző, szépségkirálynő, azonban egy valami még nem. Túlélő egy szigeten. Vonz a veszély, a kihívás és a lehetetlennek tűnő feladatok.

Életkor: 28 év

Foglalkozás: Személyi edző

Magasság: 163 cm

Testsúly: 58 kg

Van párkapcsolatod? Nincs

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 9

Van valamilyen fóbiád? Nincs

Mi a legjobb tulajdonságod? Könnyen alkalmazkodom minden élethelyzethez.

Milyen rossz szokásaid vannak? Egyetlen rossz szokásom van, függök a mogyorókrémtől. Bárhol, bármikor, bármennyit...

Mire vagy a legbüszkébb? A legbüszkébb egyértelműen a családomra vagyok. A trófeáimat, amit különböző versenyekről sikerült elhozni, nekik köszönhetem. Ők azok, akik mindig támogatnak, segítő kezeket, biztató szavakat adva.

Miért jelentkeztél a műsorba? Minden évben azt figyeltem, hogy mikor indul végre a Survivor. Szeretném kipróbálni és megtudni, hol vannak a határaim és meddig tudom kitolni őket. A legnagyobb álmom, hogy a családomnak tudjak venni egy családi házat, ezért fogok küzdeni és harcolni a 20 millió forintért.

Zoltán

Zoltán

Az a fajta srác vagyok, aki nem szeret olyan társaságban lenni, amit mások választanak meg. Ezt alapul véve nagy kihívás lesz számomra a játék, ahol idegen emberekkel kell majd együtt éljek. Nem fontosak számomra az érzelmen alapuló kapcsolatok, nem szeretek függeni másoktól. Sokkal inkább tekintek úgy egy ismertségre, mint lehetőség, amiből profitálni tudok. Fontos számomra a hatalom, és hogy tudjam irányítani a körülöttem zajló eseményeket. Elég ember utál ahhoz, hogy tudjam valószínűleg ezt jól is csinálom. Akiket közel tartok magamhoz, azokért tűzbe megyek. Az elmúlt években túl sok energiát öltem a karrierépítésbe, ami fejben kicsit megviselt. Szeretnék szellemileg lenyugodni és megtisztulni, ez az amit várok a játéktól. Ez lesz az én „El Camino”-m.

Életkor: 25 év

Foglalkozás: Marketinges, fotós

Magasság: 178 cm

Testsúly: 84 kg

Van párkapcsolatod? Igen

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 8

Van valamilyen fóbiád? No

Mi a legjobb tulajdonságod? Jó emberismerő vagyok, és könnyen tudom irányítani az engem érő inputokat

Milyen rossz szokásaid vannak? Makacs vagyok és bunkó a stílusom. Nehezen engedem magamhoz közel az embereket.

Mire vagy a legbüszkébb? A magamtól elért karrierem a szakmám területén.

Miért jelentkeztél a műsorba? Az elmúlt években túl sok energiát és fókuszt öltem bele a karrierem alakulásába, és szeretném, ha szellemileg egy kicsit le tudnék tisztulni. Abban reménykedem, hogy a műsor által át tudnék értékelni dolgokat az életemben.

Ferenc

Ferenc


Fegyelmezett, időnként erőszakos, ellentmondást nem tűrő ember vagyok.

Életkor: 48 év

Foglalkozás: Taktikai tréner

Magasság: 173 cm

Testsúly: 84 kg

Van párkapcsolatod? Nincs

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 10

Van valamilyen fóbiád? Nincs

Mi a legjobb tulajdonságod? Kitartó vagyok

Milyen rossz szokásaid vannak? Türelmetlenség

Mire vagy a legbüszkébb? A gyerekeimre

Miért jelentkeztél a műsorba? Szeretek új dolgokat kipróbálni

Bálint

Bálint

Egy vidéki, őszinte, céltudatos, akaratos, önfejű, önző srác vagyok egy Dombóvár melletti kisfaluból, Szabadiból. Általában fizikai munkából élek, kihasználom az élet adta összes lehetőséget, még ha állati nagy baromság, akkor is. Mindig kitűzök célokat magam elé, amiket el akarok érni, és addig nyomom, míg nem sikerül. Viszont van, hogy út közben jövök rá, hogy annyira nem is fontos az a cél, inkább az arra szánt energiát befektetem más cél eléréséhez. Mindennap tanulok valamit más vagy a saját hibáimból. Sose bántam meg semmit az életemben, se jót, se rosszat, amit tettem, mert mindegyik megtanított valamire, ami által erősebb lettem és jobban tudom élni az életem okosabb döntésekkel.

Életkor: 25 év

Foglalkozás: Alkalmi munkavállaló

Magasság: 167 cm

Testsúly: 62 kg

Van párkapcsolatod? Van

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 8

Van valamilyen fóbiád? Nincs

Mi a legjobb tulajdonságod? Céltudatosság

Milyen rossz szokásaid vannak? Káromkodás, agresszió, túlzott őszinteség

Mire vagy a legbüszkébb? Leginkább magamra, hogy ennyi rossz után még hiszek és kitartok

Miért jelentkeztél a műsorba? A pénz miatt, hogy gyorsabban legyen meg a kitűzött célom

Anita

Anita

Anita vagyok, 30 éves, munkajogi szakjogász. Csoportvezetőként dolgozom egy nagyvállalatnál. A karrierem és a sport nagyon fontos számomra. Extrém sport és adrenalin függő vagyok: sziklamászás, hegymászás, boulder, thai boksz, snowboard, rafting.

Életkor: 30 év

Foglalkozás: Munkajogi Szakjogász, csoportvezető

Magasság: 170 cm

Testsúly: 57 kg

Van párkapcsolatod? Nincs

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 9

Van valamilyen fóbiád? Unalom, víz alatti bezártság

Mi a legjobb tulajdonságod? Soha nem adom fel!

Milyen rossz szokásaid vannak? Nem tudok veszíteni.

Mire vagy a legbüszkébb? Arra, hogy a társadalmi konvenciókkal szakítva minden egyes napot a legszínesebben próbálok megélni.

Miért jelentkeztél a műsorba? Mindig is kerestem, hol a határ, tudni akartam, mit és meddig bírok. Valamiért szeretek félni és szeretem a félelmeimet legyőzni, úgy gondoltam, nincs nagyobb erőpróba, mint szembenézni az ismeretlennel.

Bianka

Bianka

34 éves vagyok, van egy kutyám.

Életkor: 34 év

Foglalkozás: Vállalkozó

Magasság: 174 cm

Testsúly: 63 kg

Van párkapcsolatod? Igen

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 7

Van valamilyen fóbiád? Tériszony

Mi a legjobb tulajdonságod? Céltudatos, kitartó

Milyen rossz szokásaid vannak? Dohányzás, körömrágás

Mire vagy a legbüszkébb? A vállalkozásomra

Miért jelentkeztél a műsorba? Azért jelentkeztem a műsorba, hogy egy időre kiszakadjak a megszokott környezetemből, kimozduljak a komfortzónámból, feszegessem a határaimat és jobban megismerjem saját magam.

Klaudia

Klaudia

Leigazolt kézilabda játékos voltam, 14 éves korom óta dolgozom iskola mellett. Koromtól érettebbnek és rátermettebbnek tartom magam. Egyenes ember vagyok, aki nem fél kinyitni a száját és véleményt alkotni. Célközpontú személyiség vagyok, megfontolt, de néha elvesztem a fonalat és döntésképtelenné válok. Van, hogy makacsságom határtalan! A naivitásom kihozható belőlem, de az ritka. Fura, de szeretem, hogy az élet körülöttem néha sokkoló hatású és rengeteg megmérettetést nyújt sok akadállyal megspékelve. Sokat utazom, szeretem megismerni a külömböző nemzetiségű embereket. Szerencsés személynek tartom magam. Imádok Élni, hiszek a vonzás törvényében. Család centrikus vagyok. Jelenleg modell és hostess munkával foglalkozom. A szervezőkészség a véremben van!

Életkor: 22 év

Foglalkozás: Modell, hostess

Magasság: 179cm

Testsúly: 63 kg

Van párkapcsolatod? Nincs!

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 8

Van valamilyen fóbiád? Nem tudok róla

Mi a legjobb tulajdonságod? Önzetlenség, csordaszellem, szervezőkészség

Milyen rossz szokásaid vannak? Makacs. Az igazságszolgáltatás érdekében előjöhet az agresszivitásom.

Mire vagy a legbüszkébb? A pozitív hozzáállásomnak köszönhetően bármit elérek

Miért jelentkeztél a műsorba? Mert világéletemben céltudatos voltam és törtető, addig a pontig, amíg történt az életemben egy utazásom során egy olyan dolog, ami rettenetesen megtört és ezáltal elveszettnek éreztem magam. Céltalan lettem és agresszív. Ezért változásra vágytam, ekkor láttam meg a reklámot.

Krisztián

Krisztián

Központi személyiség, makacs, oroszlán jellem vagyok. Védem, ami az enyém, harcba megyek másokkal szemben. Nem ismerek lehetetlen dolgokat, szeretem a határokat feszegetni. Belemegyek vitákba, még ha tudom, akár vesztesként végezhetek. Kommunikatív, őszinte embernek tartom magamat, nem félek beszélni érzésekről, félelmekről, fajdalmakról. Szeretem élni az életet és a maximumot kihozni belőle, magamból. A cél vezérel, de a megtett út fontosabb számomra.

Életkor: 30 év

Foglalkozás: Fodrász

Magasság: 176 cm

Testsúly: 92 kg

Van párkapcsolatod? Nincs

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 8

Van valamilyen fóbiád? Sötétség, magasság

Mi a legjobb tulajdonságod? Merek önmagam lenni és szabadon élni.

Milyen rossz szokásaid vannak? Dohányzás

Mire vagy a legbüszkébb? Életemben, szakmámban elért sikerekre

Miért jelentkeztél a műsorba? Megmutatni, hogy a sztereotípiák semmit sem érnek... Egy extrém ember is szerethet, gondoskodhat és küzdhet.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?