http://vipzone.reblog.hu/files/gabo-gold-forex.jpg?full=1

Feltűnt a játékosoknak, hogy az egykoron szépen kigyúrt, felpumpált legény már csak árnyéka önmagának. El is nevezték szerencsétlen Szottyadt Gabónak. Hiába ez az átka annak, ha valaki nem visz elegendő szteroidot magával az afrikai megpróbáltatásokra. Persze talán az sem baj, hogy szünetel kicsit az egészségromoló gyógyszerbevitel, mert a napokban Ági, a volt barátnő már kiteregette a szennyest, miszerint korábban totálisan impotenssé vált a szobortestű fiú a rengeteg beszúrt izomnövelőtől.

A szép és fiatal Tóth Andi nem is gondolta, hogy Pintér Tiboron kívül más csodálói is akadnak a dzsungelben. Így aztán gyanútlanul indult el zuhanyozni, hogy megtisztítsa ruganyos testét a dzsungelben rárakódott piszoktól. Igen ám, de Kabát, aki úgy látszik feledni kezdi az otthon maradt barátnőjét Gabó szellemi instrukcióival felvértezve elindult meglesni a hamvas tini lányt.

A popsija olyan, mint a hamvas barack!

Kabát megleste a zuhanyzó Tóth Andit, nézzük meg mi is, hogy mit látott:

Tóth Andi hamvas teste lenyűgőzi a fiúkat

A nap legfontosabb híre a fenyegető vihar mellett, hogy a felelőtlen Gabó rossz helyre sz.rt. És mivel ezzel a tettével nemcsak, hogy rossz helyre, de a szabályokra is… - ezért a felháborodott szerkesztők súlyos büntetést róttak ki rá. Elvégre csak nem lehet egy erdőben szanaszét potyogtatni! A társaknak ugyan meg lett volna a lehetőségük rá, hogy átvállalják a penitenciát, de valamiért ők sem érezték annyira maguknak a problémát, hogy levegyék a terhet a rossz útra tévedt fiúról. A retorzió legalább olyan komoly volt, mint a tett maga. A felháborodott bűnös nem könnyen vette tudomásul, hogy a továbbiakban milyen borzalmas körülmények között kell folytatnia a játékot. Mi ebből a tanulság? Soha ne sz.rakodjunk a szerkesztőkkel!

Durván megtorolták a szabálysértést:

Gabó hatalmasat vétett. Na de ekkora bünti, mi lesz ebből?

Nyomj te is egy megosztást!

.