Macit felkérték egy közös fotóra a Népligetben. A lelkes rajongó azonban nem érte be ennyivel...

"Üzenem annak a köcsög buzi szemétládának aki a népligetben fotózkodás közben, ellopta a pénztárcámat, hogy azt a pénzt költse koporsóra ami benne volt.... undorító, odajön, hogy fényképet akar és meglopja az embert??? Csak az irataimat sajnálom, meg az utánajárást..."

"Mindenki sokkal de sokkal jobban figyeljen oda az értékeire, mert az ember azt hiszi vele ez sosem történhet meg, és lehet ő lesz a következő. Egy évvel ezelőtt édesanyámat rabolták ki fényes nappal, úgy, hogy a nyakláncot kiszakították a nyakából és még kezet is emeltek rá. És hiába volt térfigyelő kamera, nem lett meg az elkövető. Nem tudom hova halad a világ, de szomorú, hogy ilyen megtörténik az emberekkel, ráadásul még csak gazdagok sem vagyunk és azt sem lehet mondani, hogy az emberre rá lenne írva hogy raboljatok ki tele vagyok, mivel teljesen átlagos, sőt néha kemény időszakokat él meg az ember."

Maci amúgy mióta kint van már 30 kilót fogyott és megfogadta, hogy lesz ő még jó pasi.

"-30 KG ! Nem vagyok egy álom pasi, nem vagyok egy jóképű macsó, de mindenkinek van joga ahhoz, hogy változtasson az életén.
Befogom bizonyítani, hogy én is lehetek majd jó pasi!"

Nyomj egy megosztást!

.