Ügyvéd nagybátyja vette át B.László védelmét, aki elárulta, hogy ügyfele részleges beismerő vallomást tett. Az már egyértelmű, hogy a férfi részt vett a Fanni elleni cselekményekben, de egyelőre tagadja, hogy ő okozta volna a lány halálát.

Ügyfelemet folyamatosan ki­hallgatják, együttműködik. A bűnrészességet igen, de az emberölést továbbra sem fogja beismerni. Egy dolgot tudni kell, itt azért keresnek egy német rendszámú BMW-t is, de nyilván erről a rendőrség többet tud mondani. Ez egy egészen más autó, mint amit megtaláltak a nyomozók. Ügyfelem nem BMW-t bérelt.

Arra a kérdésre, hogy szerinte lehetséges-e, hogy többen is részt vettek az örömlányként dolgozó Fanni eltűntetésében és a német rendszámú autóban ülő személy követhette-e el a gyilkosságot – az ügyvéd igenlő választ adott.

Bingó. Így van. Ezért nem ismerte el az em­berölést ügyfelem.

Sok minden kiderült. Videó Fanni utolsó napjairól, a tettesről:

Fanni utolsó napjai. Szorul a hurok az elkövető körül

Az is kiderült, hogy milyen titkos információkat hordoz az a notesz, amely az egész ügyben kulcsszerepet játszhatott.

Ez a rózsaszín napló nem­csak azt tartalmazta, hogy mikor melyik kuncsaftjával találkozott, hanem a tervei, élményei is benne voltak. Jövőre szeretett volna a tengerentúlra utazni, de a melleit is szerette volna megműttetni. A munkájával kapcsolatban is voltak tervei, szeretett volna más ügyfélkörrel dolgozni.

Információik szerint legalább tíz olyan jel van, amely arra utal, hogy Fanni már nem él. Az újságok ezért kis fekete kereszttel a neve mellett jelzik, hogy nincs esély arra, hogy élve megtalálják a lányt.

Nyomj te is egy megosztást!

.