Fotó: Blikk

A most következő történet teljesen friss és semmi köze bármilyen tévésorozathoz.

3o éves, lepukkant BMW- jével indult hazafelé a repülőtérről Pumped Gabó és mellette kedvese, az ebül szerzett Luna. Alig pár perce autóztak csupán, amikor meg kellett állniuk tankolni. A benzin vételezése azonban kudarcba fulladt, mert Gabó még az utolsó métereken elkezdte égetni a gumikat, próbálva megpörgetni a tengelye körül az autót. Gondolta menőzik egy kicsit a szintén tankolni vágyó rajongóknak.

Az éppen ott várakozó rendőrségnek érthető módon nem tetszett, hogy valaki egy őskori járgánnyal le akarja tarolni a benzinkutat, ezért harsány szirénaszóval megállásra szólították fel az afrikai valóságshowból éppen csak, hogy hazatért fiatalembert.

Mit tesz egy átlagpolgár, ha a rend őrei igazoltatás szándékával felszólítják, hogy álljon félre az autójával? Nagyrészünk ilyenkor úgy gondolja, hogy más választásunk nem lévén megállunk. Jöjjön, aminek jönnie kell. De nem ám a mi Gabónk, aki lehet hirtelen bevizelt ijedtében, mint a dzsungelben és első gerjedelmében a gázra lépett és megpróbált elmenekülni a közegek elől. Irány az autópálya és huss. Köd előtte, köd utána!

Hülyeséget csináltam, mert mentünk az autópályán és le akartam állni, tankolni. A kút előtt volt egy kis placc, örültem, hogy végre elrúghattam neki, és megforgattam az autót, de pont ott voltak a rendőrök.

Pár kilométer megtétele után azonban szomorúan kellett konstatálnia, hogy a szökési mestertervben néhány gikszer került. Először is a két zseni az autóban közösen rájött, hogy a tankban még lötyögő pár deciliter üzemanyaggal nem lesz olyan egyszerű megvalósítani a menekülést. Ráadásul amint hátrapillantottak a visszapillantó tükörben, azzal is szembesülniük kellett, hogy a fenekük alatt köhögő, éltes korú ronccsal legfeljebb akkor tudnának meglépni, az irántuk egyre jobban érdeklődő rendőrök elől, ha azok a röhögéstől lesodródnak a sztrádáról.

Ezért aztán Pumped Gabó úgy döntött, megadják magukat.

Videónk is van. Ha valaki azt hinné, hogy ilyen nincs és csak kitaláltuk, itt a bizonyíték:

Pumped Gabó menekült, amíg tudott, azután feladta

A folytatásról annyit, hogy feltehetően a járőrök is nézhették a Celeb vagyok ments ki innent, esetleg valamelyikük látta a fiú napokban napvilágra került kikötözős melegp.rnóját, de mindenesetre úgy vélhették, van a fiúnak elég baja úgy is. Mást hasonló esetben szinte biztosan előállítottak volna, de Pumpásnak csak egy vastag büntetést osztottak ki. Nyílván úgy gondolhatták, majd tanul ebből is a fiú.

Közúti veszélyeztetés miatt kaptam egy csekket 45 ezer forintról. Van rá harminc napom, hogy befizessem. Jól jártam, ez nagyon baráti, mert akár a jogsimat is bevonhatták volna, de szerencsére észhez tértem, és megálltam.

Gabónak az egészből egyébként kb. annyi esett le, hogy remek vezetési adottságait felhasználva tárgyalásba kíván bocsátkozni az RTL klub embereivel, hogy szerződjenek le vele egy Budapest-Bamakó utazásra, amely kalandok levideózásából reméli médiakarrierje folytatását a fiatal tévésztár.

Gabó egyébként hazafelé lerobbant az autópályán, mert kifogyott a benzin az autójából…

Nyomj te is egy megosztást!

.