https://nlc.p3k.hu/uploads/2017/12/pinter-tibor-tenya-toth-andi-celeb-vagyok-ments-ki-innen-alt.jpg?full=1

A kapuzárási pánikkal viaskodó Pintér Tibor már a dzsungelbe indulás előtt bejelentette, hogy friss husira vágyik ezért a legfontosabb projektje, hogy megszerezze magának az őserdőben a 18 éves Tóth Andit. A 43 éves színész elképzelésével, mint kiderült az volt a legfőbb probléma, hogy itthon már van egy barátnője, aki elhűlve látta a képernyőn, hogy amit az elején a show részének gondolt az kőkemény valóság. Jelesül, hogy Tenya mindent megtesz, hogy befűzze választottját és olyan szemekkel méregeti a kicsi lány meredező mellbimbóit, mint éhes krokodil a vízben vergődő antilopot.

Erről konkrétan van is egy videónk, ahol Pintér Tibor szabályosan ledermed, amikor az áhított leányka véletlenül megmutatja csöppnyi bájait:


Pintér Tibor és Tóth Andi hetykén ágaskodó mellbimbója

Így aztán most az a helyzet áll fenn, hogy nagy kujon itthoni barátnője már a Facebookon is szinglire állította a kapcsolati státuszát, ezzel is jelezve, hogy részéről ennyi volt a dolog, viszont a dzsungelben hermetikusan elzárt Tenyának egyelőre fogalma sincs, hogy a két szék között a pad alá esés iskola példáját sikerült bemutatnia szégyenszemre.

Megkezdődött a játék kieséses része. Tegnap este a nézők döntése alapján Herceg Zoltán kapta meg a hazafelé szóló repülőjegyét. Láthatóan hiúsági kérdést is csinált a dzsungelből való kiűzetéséből. Valamiért ő azt képzelte, hogy a nyújtott teljesítménye alapján rendkívül színes egyénisége a társaságnak.

Alexa és Kabát kezébe tették az esti élelmiszer megszerzésének kemény feladatát, amiből elsősorban a volt focista vette ki derekasan a részét. Borzalmas csúszómászók társaságában kellett volna megőriznie a hidegvérét és válaszolnia a műsorvezetőkkel kapcsolatos kérdésekre. Ez mérsékelt eredménnyel sikerült.

Nyomj te is egy megosztást!

.