Na most a kommentelők többsége a prűd, vagy Berki az, aki túlzásba vitte az apaszeretetet?

Borsonline

Úgy tűnik, Berki Krisztián – ahogy saját magát gyakran jellemzi – bicskanyitógató stílusával mára már elérte azt a szintet, hogy akkor is magára haragítja a fél országot, amikor éppen a legérzelmesebb pillanatait éli meg kislányával.

Ez történt legalábbis szerdán délután, amikor Nánási Pál feltöltött a Facebook-oldalára egy olyan fotót, amelyiken Berki éppen egy szájrapuszit ad Zselyke lányának. A bensőséges pillanatot megörökítő fénykép alatt pillanatok alatt beindult a kommentáradat.

Szájon puszilni, csókolni szerelemmel szoktak. Mikor még mondják is hozzá, hogy adj egy csókot, na olyankor kaparnám a falat kínomban. Csókolni a szerelmemet szoktam. Persze, hogy imádja az ember a gyerekét, és agyon puszilja. De nem szájon. Apuka szájrapuszija, hát csodás. De van egy réteg, ahol ez szokás – véli Erzsébet.

Ez undorító! – írja Péter.

Ez így úgy néz ki, mint amikor a muszlim pap csókolja a hatéves kislányt. Nem tetszik! – kontrázott rá Klára .

Krisztina is hasonló véleményét foglalta dióhéjba: Uhh, ez enyhén visszataszító!

Zsóka szintén kikérte magának a látványt: Fúj, undorító egy kislánynak szájra puszi!

Berki és kislánya szájrapusziját eredetiben megnézheti Nánási Pál blogján, a nanasi.hu oldalon

Még ha kevesen is, de azért volt, aki Berki oldalára állt: Nyugodtan adjon szájárapuszit. Az rossz, aki rosszra gondol. Komolyan mondom megáll az eszem. nagyon szép pillanat. – írja Berki csókjának tán egyetlen híve, Rozália.

Tény, hogy mifelénk szokatlan a szülő-gyerek szájrapuszi, de nem példa néküli, még a hírességek körében sem.

– Örülök, hogy újra témát szolgáltatok a közvéleménynek, amin lehet marakodni. A kislányomnak természetes, hogy számára a puszi szájra puszi. Én ezektől a pusziktól szinte szerelmes apukaként elolvadok, viszont mindenki nyugodjon meg, amikor Natika menyasszony lesz, nem fogok a szájára puszit adni. – mondta Berki.

Nyomj egy megosztást!

.