http://vipzone.reblog.hu/files/toth_andi.jpg?full=1


Pintér Tibi valószínűleg mámoros örömtáncot lejtett, amikor megtudta a hírt. Ha már a dzsungelbe nem jött neki össze, legalább most megcsodálhatja az ifjú lány kecses idomait.

Tóth Andi rajongói meglehetősen ledöbbentek és sokan nemtetszésüknek is hangot adtak, amikor kiderült, hogy a 18 éves lány teljesen meztelenül énekel. Menedzserét hibáztatták, aki arra kényszerítette az aranyos lányt, hogy ilyen módon hívja fel magára a figyelmet. A férfi azonban azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem az ő ötlete volt a dolog, hanem éppen ellenkezőleg. Maga Tóth Andi ragaszkodott hozzá, hogy teljesen levetkőzzön.

Andi tényleg nagyon szégyenlős, még a rajongói is azt írják neki, hogy nem kellett volna a menedzsmentje és a kiadója hatására levetkőznie. Ki kell ábrándítsak mindenkit, nem mi kényszerítettük erre Andit. (…) Az ő ötlete volt az is, hogy szeretne levetkőzni.

A menedzser kicsit fura magyarázata szerint Andi a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorba is azért ment el, hogy megszabadulhasson a gátlásaitól, illetve, hogy feszegethesse a határait. A jelek szerint ez végre teljes mértékben sikerült is.

Tóth Andi a legújabb produkciójában önként és dalolva szabadul meg ruházatától. A most következő videó megtekintését Pintér Tenya számra különösen ajánljuk:

Le szeretné vetkőzni a gátlásait, ezért meztelenre vetkőzőtt Tóth Andi

Nyomj te is egy megosztást!

.