Zsuzsu megnyerte a párbajt, Reni kiesett! Hatalmas balhé a stúdióban!Már a legelején nyilvánvaló volt, hogy a masszív rajongói bázissal rendelkező Zsu el fogja söpörni Renit, aki volt olyan óvatlan, hogy lepatkányozta egykori barátnőjét. Zsuzsuval nem lehet kukoricázni ezt tudjuk már azóta, hogy megszakította a baráti kapcsolatot az egykori rúdtácosnővel.

Reni, ha el is veszítette a 36 milliót, talán megnyerte Csoki szerelmét, bár a szakértők szerint a fekete fiú nem olyan biztos, hogy örömmel fogadja majd a közel duplájára dagadt sz-expartnerét.

Zsuzsu ezzel a győzelmével elérhető közelségbe került a milliókhoz. Talán már csak Hunor állíthatja meg, aki egyre jobban belelendül a játékba.

Így végződött a szívjáték és a Villa örök barátsága. Zsuzsu eltiporta a konkurenciát. De legalább kevesebb lesz az ordítozás a falak között...

Így nyerte meg Zsuzsu a párbajt:

Zsuzsu kiütötte Renit, egy barátság vége a párbajon


Nyomj te is egy megosztást!

 
0 Tovább

Brutálisan kemény bokszmeccsen VV Roli kiütötte ÉNB Bécyt!

VV Roli -ÉNB Bécy

Jó pár napja a Zsuzsu-Reni párbaj lázában égnek a nézők, azon felül meg a nagy semmi történik a Villában. Igen ám, de tegnap este kezdetét vette a bokszgála, ami minden bizonnyal a legjobb, de inkább az egyetlen igazán ütős rész volt az egész széria alatt.

Ezt maguk a szerkesztők is így gondolhatták, mert képesek voltak két részletre osztani a meccseket és a nagyobb részét, csak ma este adják a rajongók elé. Így aztán azt még nem láthattuk, hogy a megkérdőjelezhető értelmi képességű, ámde annál nagyobb arcú Zsuzsu milyen óriási verést kapott ellenfelétől. Mint ahogy azt sem, hogy Hunor hogyan vészelte át a nála 22 kilóval nehezebb fiú óriási ütéseit.

Na de a mostani jelentkezésünknek nem is ez az apropója! Tegnap két meccset láthattunk, az egyikben Adrit verték meg jó alaposan. Ez mondjuk semmiféle izgalmat nem okozott, ráfért amúgy is egy kis gondoskodás a benti folyamatos kavarása miatt. Viszont a Roli-Bécy összecsapás igazi csemege volt. Aki azt hitte, hogy ez csupán alibiboksz lesz, az alaposan tévedett. Mindkét versenyző padlót fogott, volt, hogy egyidőben. Ütötték egymást, mint a répát. Ha csak egyetlen videót néz meg az olvasó a Valóvilág9-ből, akkor ezt mindenképpen ajánljuk. Végre egy igazi, a régi műsorokat idéző izgalmas este!

A poént ugyan már lelőttük a címben, de azért kihagyhatatlan a mérkőzés:

VV Roli-ÉNB Bécy elképesztő bokszmeccse

Nyomj te is egy megosztást!

0 Tovább

“K*kilnom kell!” Kínos lebukás! VV Adrit is szexoldalon találtuk meg, de milyen körülmények között!

https://videa.hu/static/thumbnail_xl/1.11.5.1290103.1474867.3?md5=Qq_ty2icbBWFeAvmLYaWeg&expires=1580122295VV Adriról eddig sem lehettek illúziói a Valóvilág nézőinek, hiszen már Hunor kielégítése közben megmutatta mikre képes. Viszont eddig az a verzió futott, hogy ő egy párkapcsolati tanácsadó, aki abból él, hogy félénk fiúcskákat segít a boldogsághoz. Na most ez tényleg igaz, csak egészen másképpen.

Egészen elképesztő módon a Valóvilág9-ben szereplő lányok döntő többségéről már kiderült, hogy a testével kereste a kenyerét. Vajon ez azt jelenti, hogy normális ember már nem is jelentkezik ebbe a játékba? Vagy, hogy aki beválogatta őket betegesen vonzódik a típushoz? Mert, hogy a műsor minőségére brutálisan rossz hatást gyakorolt az katasztrofálisan gyenge felhozatal, az ténykérdés. Szakmailag nem igazán támasztható alá ez az elképesztő casting.

A következő videóban VV Adrit fogjuk látni, bugyi nélkül, amint éppen szolgáltat a kamerák előtt. Fiatalabb kicsit, mint a tévében, de lehet, csak nincs annyira leharcolva és a sminkje is több. Eddig ez csupán a szabvány lebukás lenne, amikor full kamu sztorival mennek be a lányok, majd szép lassan kiderül, hogy jó okkal titkolták el a múltjukat. De ez a videó nem csak ebben különleges. Nehéz finoman körülírni a történéseket, nézze meg mindenki maga. A lényeg az, hogy Adrira meztelenkedés közben rájön a k*kilhatnék és a megdöbbent vendége szeme láttára.... Na hagyjuk inkább, nézze meg, aki meri!

VV Adri párkapcsolati tanácsadó? Hát nagyon nem!

Nyomj te is egy megosztást!

0 Tovább

Engem köpött szemen VV Zsuzsu! - Gusztustalan sztori bontakozik ki a VV9 színésznőjéről


Pszichológusnak, vagy szociológusnak való falat ez, ami jelenleg a Valóvilágban folyik. Némely rajongói csoportok olyan szinten azonosulnak a kedvencük által nyújtott karakter személyiségjegyeivel, hogy az józan ésszel nem is nagyon értelmezhető.

Történt tegnap, hogy napvilágra került egy írás, amiben egy önkéntes munkát végző lány írja le találkozását VV Zsuzsuval, aki egy rövidebb szóváltás után arcon köpte őt, mert nem adta neki elég gyorsan át az ingyenesen osztogatott vizet. A rendőrök is megjelentek az atrocitásnál, ám ami a lényeg, hogy a magát szendének és szeretnivalónak beállító játékos egy szimpla, könnyen kezelhető szituációban egész egyszerűen porig alázott egy közfeladatot ellátó kislányt.

Ez már önmagában is gusztustalan és erősen megkérdőjelezi, hogy mennyire érdemes Zsuzsu a nézők szeretetére. De hihetetlen módon a sztoriban nem ez a legmegdöbbentőbb. Hanem a leköpött lány levelének megjelenése után a rajongók reakciója. Hogy egyik szavunkat a másikba ne öltsük, azt is gyorsan közbe kell itt vetni, hogy magát az esetet Zsuzsu is elmesélte a bemutatkozó videójában, még a játék előtt. Nyilván úgy gondolta, hogy ez valamilyen okból menő dolognak számít. Vagy esetleg tényleg az is, abban a környezetben, ahonnan jött.

Zsuzsu így köpte szemen az önkéntest - fotó és videóNos a lényeg, hogy a Zsuzsu észbeli képességeit félelmetesen utánzó rajongók gyakorlatilag egyöntetűen hazugságnak bélyegezték meg a történetet, amivel galád lelkek be akarnák szennyezni imádott favoritjukat. Az a tény, hogy a történetet maga Zsuzsu mesélte el korábban, cseppet sem nyomott a latba az elvakult tömeg számára.

A fájdalmasan kínos történetre a koronát teszi fel az az a komment, ahol a köpködő lány anyukája védi a lányát. Ő elmondja, hogy Zsuzsu az események során nem a leszbikus barátnőjével volt a helyszínen, hanem ővele... És igen itt a pont. Ennyi. A mama ezzel úgy érezte ki is fogta a szelet a vitorlából.

A VV Zsuzsu iránt eszement rajongásra és arra a vakságra, ami itt megnyilvánul nem nagyon lehet magyarázatot találni, csak komoly klinikai szakembereknek. Van is egy ide kapcsolódó mondás a végtelenül buta és egysíkú emberekről: “Hülyével vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert.”


Nyomj te is egy megosztást!

0 Tovább

Döbbenetes leleplezés! Beépített ember VV Zsuzsu? Elképesztő lebukás

A képen a következők lehetnek: 1 személy

A képen a következők lehetnek: 1 személy


Sok homályos folt és kevéssé érthető jelenség van VV Zsuzsu játékában, akin napról napra egyre jobban kezdenek átlátni a nézők. A legelvakultabb Zsuzsu rajongókon kívül már a többségnek elkezdett feltűnni, hogy a bolondos lány talán nem is annyira adja önmagát, mint azt mondja és egyre jobban úgy tűnik, hogy inkább egy jól felépített szerepet játszik a képernyőn.

Egy hete már végig söpört az interneten egy levél, amit Zsuzsu állítólagos barátnője írt egy titkos fórumon, ahol leleplezi, hogy a népszerűségi listát vezető lány tudatosan készül a Valóvilágba és az ott mutatott grimaszokat, hisztis viselkedést egész egyszerűen begyakorolta, mivel rájött, hogy a szánni való játékosoknak van a legtöbb rajongójuk a játékban. Aki még nem olvasta ezt a levelet, annak érdemes megtekinteni:

Kitálalt VV Zsuzsu barátnője! Lehet, hogy egy ordas nagy kamu szemtanúi vagyunk?


Na jó ez idáig akár magánügy is lehet. Elvégre 36 millió forint a tét és bármely játékosnak joga van úgy megvezetni a nézőket, ahogy csak akarja. Igen ám, de most egy egészen hihetetlen dolog derült ki, ami már messze túlmutat a taktikán, vagy azon a ponton, amit még szabályos játéknak fogadhatunk el.

A korábbi adásokban szinte mindig felmerült egyik vagy másik furcsán viselkedő játékosról, hogy talán a szerkesztőség beépített embere, aki azért van odabent, hogy generálja a feszültséget és általa könnyebben lehessen irányítani a játék történéseit. (Hoppá gondoljunk csak bele kinek a közreműködése révén zárták ki a legerősebb játékost VV Csokit...)

Na de ne találgassunk, beszéljenek a tények! Mutatunk egy olyan felvételt, ami után már senki sem fog ugyanúgy tekinteni a kis aranyos Zsuzsura, akit hol sajnálni lehet, hol vidáman nevetni rajta, hol pedig utálni azokat, akik bántani merik a szegény kis ártatlant. Tegyük fel esetleg, hogy a lány körül tényleg nem tiszta valami és valóban megjátssza magát, percről-percre, saját szája íze szerint gombolyítva az események fonalát. De vajon Zsuzsu tényleg képes lenne erre teljesen egyedül? Létezik ez?

Akik esetleg úgy vélik, hogy ez bizony meghaladná a képességeit azok bizony nem járnak rossz nyomon. Ugyanis nehéz lesz épkézláb magyarázatot találni arra, amit mutatunk.

A következő felvételeken ugyanis jól látszik, hogy egészen megdöbbentő módon Zsuzsu fülében az egyik jelenet alatt egy fülhallgató van, diszkréten elrejtve, ami bár testszínűre van kozmetikázva mégis tökéletesen jól látszik néhány pillanatig. Csak nem igaza volt VV Tivinek, aki pár hete videójában azt állította, hogy őt is folyamatosan utasítgatták, hogy miként generálja a feszültséget a Villában?
Ez esetben ennél még sokkal durvább a helyzet. Lehetséges, hogy Zsuzsu egész egyszerűen egy beépített ember, aki ahhoz ugyan nem eléggé ötletes, hogy elvigye egyedül a hátán a műsort, de erre nincs is szüksége, hiszen egy rejtett fülhallgatón keresztül folyamatosan kapja az instrukciókat, az üvegfal túloldalán ülő szerkesztőktől? Volt már a VV9-ben néhány nagy lebukás, hadd emlékeztessünk itt csak arra, amikor egy kiesés után a visszatérő játékos jelenetét két módon is leforgatták, majd véletlenül le is adták azokat.

VV Zsuzsu egszen elképesztő lebukása:

Hatalmas hiba! Nem fogsz hinni a szemednek! Ki vagy te Zsuzsu?


Egy illúzió törik most porrá. Hiszen semmilyen normális magyarázat nem lehet arra, ami a felvételen van. A VV Zsuzsu rajongók pedig ezek után, ha még mindig be szándékoznak szavazni a beépített kedvencüket a döntőbe, hát szívük joga, de az egész kicsit igazságtalannak tűnik a többi játékossal szemben. Már, ha az ő fülükben szintén nincs egy rejtett fülhallgató olykor-olykor...

Nyomj te is egy megosztást!

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

---

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading

___

___

___

___