Bréking: Jön a Való Világ 9! Megkezdődött a jelentkezés

Hatalmas meglepetés! Elkezdődik a műsor! Íme a részletek

0 Tovább

Döbbenetese lebukás: Titokban melegp.rnózik VV Lóri! Kellett a pénz…

http://vipzone.reblog.hu/files/lori_gay2.jpg?full=1

http://vipzone.reblog.hu/files/lori_gay.jpg?full=1

Sorra dőlnek meg a celebnagyságok. Legutoljára, ha emlékszünk Pumped Gabóról derült ki, hogy nem éppen gyári munkásként kereste meg a napi fehérjére adagra valót

Most egy újabb valóságshow szereplő nimbusza durrant szét recsegve, ropogva. Lóri bevallása szerint ingatlanközvetítésből keresi a kenyerét, ehhez képest olyan felvételeket találtak róla, amilyeneket csak és kizárólag erős lelkületű rajongok megtekintésére ajánlunk.

VV Lóri, aki először VV Dinával folytatott sokáig kirakatkapcsolatot, majd átnyergelt Pumped Gabó volt szerelmére, Sebestyén Ágira. Hoppá! Lehet, hogy innen vezetett az út a m.leg filmek sikamlós világába? Az tény, hogy Ági többek között azért adta ki Lóri útját, mert az még egy mozijegyet sem tudott kifizetni, ezért, bárhova is mentek, a lánynak kellett megfelelő mennyiségű készpénzt magával vinnie, hogy fedezni tudja a szórakozás kiadásait A híres megfogalmazás szerint: „B.szni tudott, de fizetni nem.” – úgy látszik Lóri fejében is szöget ütött és rájött, hogy miként fordíthatná a hasznára a képességeit. Igaz valamiért végül is úgy döntött, hogy nem a női szíveket fogja elolvasztani, hanem inkább a férfi érdeklődők számára kezdett el meglehetősen kényes témájú filmeket forgatni. Nem húzzuk tovább az olvasók és a kétkedők idegeit, lássuk hát VV Lórit az új szerepében. Lesz itt minden! Nem részletezzük, hogy ne kelljen kitenni a 18-as karikát, de a következő oldalon megmutatunk mindent. Nem egy filmje van ám, mi magunk találtunk vagy két tucatot. Persze nem a saját nevén szerepel. Azt is eláruljuk kinek a nevét használja Lóri a művészi munkásságának álcázásához. Az egykori VV sztár egyébként privát showt is ad\adott, erről is van mit mutatnunk.

Felkészülni, vigyázz, kész rajt!

Lóri hihetetlen, hogy mire adta a fejét, csak felnőtteknek:

VV Lóri kicsit más szerepben, mint amit megszoktunk tőle

UPDATE! JELENTKEZETT NÁLUNK LÓRI IKERTESVÉRE, AKI A CIKK AZONNALI TÖRLÉSÉT KÉRTE, MIVEL, HOGY A TESTVÉRE HÍMTAGKÉNYEZTETŐ FELVÉTELEI HATALMAS KÁRT OKOZNAK NEKI. LEGNAGYBB SAJNÁLATUNKRA NEM TUDTUK A KÉRÉSÉT TELJESÍTENI, MERT BÁR A HASONLÓSÁG TÉNYLEG LÉTEZIK, EZ MÉG NEM JOGOSÍTJA FEL, HOGY MÁS NEVÉBEN REKLAMÁLJON. ELMÉLETBEN BE LESZÜNK PERELVE, MERT AZ ÖCCSE SZERINTE NEM MELEGP.ORNÓZOTT, HANEM EZT MÁSKÉNT NEVEZIK. SZERINTÜNK MEG A TESÓDDAL BESZÉLJ INKÁBB, JOBBAN JÁRNÁNK MINDANNYIAN.

Nyomj te is egy megosztást!

.

 

1 Tovább

Döbbenetes levél került a rendőrség birtokába: Így halt meg VV Fanni

http://vipzone.reblog.hu/files/fanni_level.jpg?full=1

10 oldalas levélben ecseteli egy titokzatos levélíró, hogyan és miért halt meg Fanni. A rendőrség azonnal lefoglalta az irományt, amely az RTL Klub szerkesztőségébe érkezett és hátborzongató részletességgel írja le a szerencsétlen sorsú lány halálának és eltüntetésének körülményeit. Elképesztő állítások!

A tíz oldalas levél információi:

A rejtélyes levél Fanni halálának körülményeiről

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Botrány! Részegen vezetett ismét műsort Baukó Éva? Berki Krisztián majdnem megverte

„Ahogy az adásban viselkedett, egyszerre volt számomra ijesztő és kiábrándító, az egész stáb számára nyilvánvaló volt, hogy Baukó Éva illuminált állapotban állt a kamerák elé.”

Berki Krisztián

A hazai celebélet két prominens állócsillaga elképesztő történetet produkált. Szeretnénk azt hinni, hogy az egész egy jól felépített médiahekk, de, aki ismeri a szereplőket, az jól tudja hogy szó sincs ilyesmiről, ők egész egyszerűen képesek rá, hogy adásban megtegyék, amivel vádolják egymást.

A sztori zanzásítva a következő: Baukó és Berki egy ideje közösen vezetnek egy műsort az FM3-on, ahol viszont szakmai ellentétek miatt (Berki többször nem hagyta szóhoz jutni Baukó Évát) adásban estek egymásnak a ledöbbent vendég és a kameramanok jelenlétében.

„Te, mit képzelsz ma­gadról? Nekem ne szólogass be élő adásban! Takarodj az utamból, mert eltüntetlek. Elintézem, hogy soha többé ne vezethess műsort”.

Az eset odáig fajult, hogy a sértett, egykori VV Éva élő live videóban tálalt ki, amelyben láthatóan felzaklatva azzal vádolta meg kollégáját, hogy az majdnem megverte az adás utáni pillanatokban. Ráadásul azt is elkotyogja, hogy Berki korábban szexuálisan is közeledett feléje, annak ellenére, hogy annak már akkor kapcsolata is volt. Sőt a feldühödött lány még azt sem félt elmondani, hogy az egykori Fradi vezér milyen módon csajozik titokban a barátnője háta mögött. Kiborította a bilit, de rendesen.

Berki sem maradt azonban adós a válasszal és szintén egy live videóban tájékoztatta a rajongóit, hogy Éva nagy valószínűséggel valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt próbált meg a stúdióban műsort vezetni, de koholt a vádjait sem a józanság mámortalan perceiben fogalmazta meg.

Na ekkor aztán végkép kiengedte a szellemet a palackból, mert itt Baukó Évánál végképp elszakadt a cérna. Azonnal elrohant a legközelebbi kórházba, ahol egyenes adásban közvetítette, hogy vért vesznek tőle, a korábbi alkoholfogyasztásának tisztázása céljából, majd ezután jött csak az igazi bejelentés….

Nem lőjük le teljesen a poént, lássuk az elképesztő videókat!

„Két hónapja még engem akart megb.szni!” Baukó Éva tombolva vádolja Berki Krisztiánt, de az sem tesz lakatot a szájára:

Baukó Éva - Berki Krisztián egymásnak esik

A TV2 csoport illetékesei kijelentették, hogy a páros a továbbiakban nem fog közösen dolgozni.

Nyomj te is egy megosztást!

.


0 Tovább

Megtörte a hallgatást VV Fanni feltételezett gyilkosa! Elképesztő dolgokat állít!

http://vipzone.reblog.hu/files/fanni91.jpg?full=1

A Fanni ügy elsőrendű gyanúsítottjának egykori ügyvédje kénytelen volt visszaadni a megbízatását, mivel a rendőrség kizáratta a védelemből. Sőt hovatovább DNS mintát is kértek tőle, hogy összehasonlítsák azzal, amit egy véres kötélen rögzítettek, amivel feltételezhetően végeztek szegény lánnyal. Az ügyvéd egyébként közeli rokona a gyanúsítottnak és ez idáig még az idézés ellenére sem adott mintát a rendőrségnek a bokros teendőire hivatkozva.

Vagy ezért, vagy másért, de hirtelen a titoktartást mellőzve (állítólag B. László hipp hopp feloldotta alóla) teljes egészében nyilvánosságra hozta volt védence vallomását, amiben teljesen elképesztő dolgok vannak. Az azóta is előzetesben ülő férfi igyekezett a nyomozóknak hihető magyarázatot adni arra a kamerafelvételre, amelyen jól láthatóan az eszméletlen lányt cipeli ki a mélygarázson keresztül. A sztori első olvasatra több sebből is vérzik, de a DNS mintával adós ügyvéd szerint teljesen hihető, amit a rokona állít.

„A vallomása szerint november 20-án, az eltűnése – és a rendőrség gyanúja szerint egyben halála – napján azért kereste fel Fannit, hogy bevegye őt a cégébe. Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta, mivel a lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást. Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta. Ezek után az autójába tette a magatehetetlen Fannit. Ekkor készített róluk felvételeket a biztonsági kamera. Azt soha nem is tagadta, hogy ő látható a fotókon a magatehetetlen lánnyal. Elment a megadott helyre, átadta Fannit, majd László elutazott Siófokra. Többet az ügyről nem tud. Az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van.”

 

És ha ez nem lenne elég, a rendőrség egy titokzatos személy nyomába eredt, akinek elég sok titkolni valója lehet a jelek szerint.

Egyre furcsább titkok derülnek ki. Megrázó információk szivárogtak ki:

Titokzatos dolgokra derült fény - VideóAz ügyvéd egészen biztos benne, hogy egy ártatlan embert tartanak fogva a rendőrök.

„Egynapos kora óta ismerem Lászlót, mindig is jó viszonyban voltunk. Ő egy álmodozó, jólelkű gyerek volt világ életében. Én és a családja is hiszünk neki, és tudjuk, hogy nem ő ölte meg Fannit, és maximálisan mellette állunk. László egyszerűen rosszkor volt rossz helyen, és hagyta, hogy megvezessék.”

Fanni családjának ügyvédje ellenben egy orbitális zagyvaságnak tartja a valóban kissé nehezen hihető magyarázatot.

„Ez egy életszerűtlen zagyvaság. Kapásból több ponton is lehet cáfolni az elhangzottakat, hiszen hogy jut be valaki egy másik ember lakásába, miért nem riasztja a mentőket, ha látja, hogy az illető rosszul van, és főleg, miért vállal olyan kockázatot, hogy odaadja ismeretleneknek? Nagyon szeretnénk tudni, hogyan ölték meg Fannit.”

Nyomj te is egy megosztást!

.

 
0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading

___

___

___

___