"Szeretek sz.pni!" - mondta VV Adri, majd akcióba lépett. Már első éjszaka lejáratták magukat a lányok

https://cdn5.rtl.hu/e8/2b/vv-csoki-szerint-a-feher-lanyok-imadjak-a-csokirudat_image_17cf54dbf4ddad2f3c1da191cb9d_16-9?size=2&full=1
Arról már az első napon meggyőződhettek a nézők, hogy a mostani ValóVilágban a játékosok nem kispályások. Normálisnak ható versenyzőt gyakorlatilag nem is lehet felfedezni közöttük. Az, hogy a kamerák előtt gátlás nélkül fedjék fel bájaikat a lányok, nyilvánvalóan alapkövetelmény volt a válogatáson. Arra pedig, hogy az elkövetkező 4 hónap alatt mindenki, mindenkivel ágyba fog bújni, igen nagy összegben lehetne fogadni. Természetesen ezt majd mind láthatja is a kikerekedett szemű nézősereg. Távoli emlékek csupán már azok a szereplők, akik ruhában zuhanyoztak és szem előtt tartották, hogy a csupasz valagukat és az abban történteket, nemcsak a rajongók, hanem a teljes családjuk is nyomon követi.Nézzük, hogyan indítottak a lányok a játékot! Megkérjük VV Adri és a többi lány szüleit, hogy a következő videót ne tekintsék meg! Jobban fognak járni, nem vitás:

VV Adri és VV Cinti kitárulkozik 2 videó


Nyomj te is egy megosztást!

.

1 Tovább

Beöltözött egy új lakó, de a sz.xvideóját elfelejtette letiltani! Hatalmas bukta!

http://vipzone.reblog.hu/files/radics.png?full=1


Egy igazi nagyágyú költözött be tegnap, akit megint ki tudja, hogyan válogattak be a műsorba. Az ismert Youtube videós, Radics Attila, VV Radics néven vonult be az önkéntes rabságba. Rossz nyelvek szerint azért, mert kifejezetten rosszul áll anyagilag és ebből a kalandból tervezi megszilárdítani a költségvetését. Vélhetően ő is, mint hírhedt elődje Tiv Tivy, arra bazírozik, hogy az óriási online ismertsége és az onnan elcsábult követői simán beszavazzák a fináléba. De a példaként felhozott Tivy esete is bizonyítja, magasról lehet igen nagyon pofára esni. Tehát ebben az esetben sem biztos, hogy VV Radicsnak elegendő lesz a győzelemhez, hogy idekint humorosnak szánt videóinak milliós nézettsége van.

Neki amúgy példátlan módon megengedték, hogy a vezetéknevét használja a játékban, amit nyilván a brand építés szándékával választott. Hogy a csatornát mi motiválta ebben a kissé furcsának ható kivételezésben azt csak ők tudják. Tulajdonképpen már időszerű is lehet, hogy a játékosokat nagyobb cégek akár örökbe is fogadhassák és így a következő szériában már például VV Csőszerelő Kft veszekedésénél szurkolhassunk, hogy vajon kap-e egy pofont VV Tesco gazdaságostól, Miközben VV Intimbetét kisasszony mindent megtesz, hogy összebékítse őket.

Na de félre a szomorú jövő baljós árnyainak ecsetelésétől! Vessünk tekintetünket a nagy videómágus munkásságára. Illetve annak egy picinyke szeletére! Nini mi van itt? Csak nem egy újabb gyöngyszemre bukkantuk? Hiszen ez a videó merőben más, mint amit eddig megszokhattak a rajongók. Nem is kicsit.

A felvételen ugyanis a jóhírére olyannyira kényes Radics pár évvel ezelőtt még igencsak szabadon értelmezte a szerelmi magánélet fogalmát. Hogy a hölgy, aki előtte térdepel, majd egyéb pozícióban is magába fogadja a videómágust - vajon mit szólt a kéretlen nyilvánossághoz, nem tudni. Az biztos, hogy VV Radicsnak is eléggé rosszkor jött, hogy meglehetősen apró kismicsodáját ilyetén módon ismerte meg az ország és mondjuk nem egy fergeteges valóvilágos buli után a nyugiszobában.

Így elpazarolni ezt a remek lehetőséget....

A videó megtekintését semmilyen korosztály számára nem ajánljuk:

VV Radics - Radics Attia eltitkolt filmje, de ki az a lány ott lent?
VV Radics egyébként egy követendő példaképnek és Magyarország legjobb videósának tartja magát.

A játékosok Facebook oldalai a baloldalon áttekinthetőek. Érdemesek a tanulmányozásra.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Valóvilág9 - DÖBBENETES KEZDÉS: Pumped Gabó melegfilmes partnerét csempészték be a műsorba!

http://vipzone.reblog.hu/files/vv_krisz_pumped_gabo.jpg?full=1

A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, szakáll

Minden széria után adódik a következtetés, hogy bezzeg a korábbiak mennyivel jobbak voltak. Meg ugye, hogy hová süllyedhet még a minőség, ha a játékosok felhozatalát nézzük?

Majd általában levonja a konzekvenciát a megfáradt néző, hogy ennél már biztosan nincsen lejjebb. Legutóbb talán a VV Mici és Krisztián páros volt akik negatív csúcsot döntöttek, ők az utolsó napokban már nyulak módjára, a többiek szeme láttára hágtak, gyakorlatilag minden szóbajöhető testnyílást felhasználva a megfelelő eredmény érdekében.

Nos ők voltak eddig a nívó legalja, de most egy huszáros fordulattal a szerkesztők új dimenziókat nyitottak meg a döbbent nézők előtt. Ráadásul még csak nem is nyíltan, szemtől szembe. Mert tulajdonképpen a csatorna szíve joga, hogy kiket szerepeltet a műsorában, de egy minimális korrektség azért csak elvárható lenne a nézőkkel szemben.

Itt van ugye VV Krisztián, aki tegnap este az egyik beköltöző volt. Elsőre egy alaposan tetovált kigyúrt fiú látszatát kelti, aki pont passzol is egy ilyen játékba. A sztori szerint egy csajmágnes, aki tucatszámra fogyasztja a lányokat, akiknek elég csak meglátniuk őt és önként ajánlják fel a nemlétező szüzességüket, csakhogy a Valóvilág9 szívtiprója méltassa őket egy pillantásra.

Viszont a fiú elfelejtette megemlíteni, hogy közös filmben szerepelt a szintén a csatorna szárnyai alá tartozó Pumped Gabóval. Milyen filmben? Nos hát abban, amit kb. fél éve mi hoztunk nyilvánosságra a rajongók legnagyobb megdöbbenésére. Gabó, akit szintén megpróbáltak hatalmas nőfalóként beállítani ugyanis olyan melegeknek készült p.rnófilmekben szerepelt, amiknek megtekintéséhez tényleg kemény gyomorra van szükség. Ne csak amolyan habos-babos szerelmi történetre gondoljunk. A filmbéli partnerével, a jelenlegi VV Krisztiánnal olyan alaposan feltérképezték egymás rejtett zugait, hogy azt jobban legfeljebb egy prosztata vizsgálatra rendszeresített szonda tudta volna. Nem részletezzük, hogy ne kelljen kitenni a 18-a karikát. A videót lejjeb belinkeljük, bárki megtekintheti.

VV Krisztián a beköltözéskor láthatóan nagyon zavart volt. Feltehetően kicsivel az adás előtt értesül, hogy a nézők már pedzegetik, hogy megdőlt az álcája és nagyon nehéz lesz hónapokig előadnia a nőfaló amorózót, miközben idekint mindenki látta már, hogy miként teszik boldoggá egymást Pumped Gabóval. Szinte biztos, hogy meg is próbált kifarolni a szereplés alól, de már aláírt szerződésére hivatkozva visszalökték az arénába. Máskor előre gondolkozz haver! VV Tivy után valószínűleg ő lesz a következő, aki mire kiesik a Villából sokszorosan megbánja, hogy igent mondott a szerkesztők felkérésére.

Az alábbi videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk. VV Krisztián, Pumped Gabó rajongóknak tiltott darab:

Pumped Gabó és VV Krisztián szerelme a filmvásznon

Egyébként a korábbi nyertes VV Aurelio is szinte sokkot kapott, amikor meglátta, hogy egykori csatornája kit szerepeltet a Valóvilágban. Az egyéni stílusáról ismert Aurelioról készült is egy kis videó, ahol az első döbbenetében kerek perec elmondja, hogy mit is gondol a Bájdorong Bűvölő utódjáról. Ez is egy elképesztő videó, nem szabad kihagyni!

Aurelio meglátja Pumped Gabó szerelmét, VV Krisztiánt a tévébenA ma este beköltöző játékost elég sokan ismerhetik, érdemes belájkolni az oldalát, lesznek rajta érdekes dolgok:

Nyomj te is egy megosztást!

.

A játékosok Facebook oldalai:

____________________

2 Tovább

Ma este kezdődik a ValóVilág9! Elképesztő figurák költöznek be!

A képen a következők lehetnek: 1 személy, közeli

A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog

Ma délután 17 órakor előveszik a már régóta a fiók mélyén porosodó Villakulcsot és a rozsdás zár szabaddá teszi az utat az első 7 beköltöző előtt. Már most látszik, hogy nem akármilyen játékosokat kerestek ehhez a szériához. Persze szokás szerint szegről végről nagyrészüknek van már valamilyen kapcsolata a médiával, de ilyen apróságon már igyekszünk fel sem akadni. A most következő videóból felmérhetjük, hogy kiket fogunk majd 4 hónapon át nézni, nap, mint nap. Szórakozásból nem lesz hiány az egészen bizonyos. Természetesen a csatorna nem szakított a hagyományokkal és továbbra sem a kiemelkedően magas intelligencia dominál majd, viszont legalább már az első csoportban van sztriptíztáncosnő és felnőttfilmszereplő is. De fogunk látni olyanokat is, akiket már ismerősként köszönthetünk korábbi képernyős szereplésük okán. Legyen az bármilyen képernyő...

Lehet előkészíteni a pattogatott kukoricát, élesre köszörülni a nyelveket. Indul a ValóVilág9! Mi ott leszünk! Az oldal alján megtalálhatóak a játékosok Facebook oldalali, lehet mazsolázsni, lájkolni.


És itt a videó a beköltöző játékosokról. Érdemes megtekinteni, mert egyik másik már most ki fogja akasztani a nézőket:

Van, aki már a játék előtt levetkőzött, íme a nem mindennapi felhozatal

Nyomj te is egy megosztást!

.

A játékosok Facebook oldalai:

____________________

0 Tovább

ValóVilág9! Íme az első 7 játékos!


Vasárnap kezdődik a ValóVilág9. Szokás szerint a beköltözéssel indul a műsor. Íme az első hét játékos, akik indításként birtokba veszik a Villát, Facebook oldalaik, infó róluk és amit eddig tudni lehet:

Nézz be a Villába most!

A játékosok Facebook oldalai:

____________________

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

---

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading

___

___

___

___