Megtörte a hallgatást VV Fanni feltételezett gyilkosa! Elképesztő dolgokat állít!

http://vipzone.reblog.hu/files/fanni91.jpg?full=1

A Fanni ügy elsőrendű gyanúsítottjának egykori ügyvédje kénytelen volt visszaadni a megbízatását, mivel a rendőrség kizáratta a védelemből. Sőt hovatovább DNS mintát is kértek tőle, hogy összehasonlítsák azzal, amit egy véres kötélen rögzítettek, amivel feltételezhetően végeztek szegény lánnyal. Az ügyvéd egyébként közeli rokona a gyanúsítottnak és ez idáig még az idézés ellenére sem adott mintát a rendőrségnek a bokros teendőire hivatkozva.

Vagy ezért, vagy másért, de hirtelen a titoktartást mellőzve (állítólag B. László hipp hopp feloldotta alóla) teljes egészében nyilvánosságra hozta volt védence vallomását, amiben teljesen elképesztő dolgok vannak. Az azóta is előzetesben ülő férfi igyekezett a nyomozóknak hihető magyarázatot adni arra a kamerafelvételre, amelyen jól láthatóan az eszméletlen lányt cipeli ki a mélygarázson keresztül. A sztori első olvasatra több sebből is vérzik, de a DNS mintával adós ügyvéd szerint teljesen hihető, amit a rokona állít.

„A vallomása szerint november 20-án, az eltűnése – és a rendőrség gyanúja szerint egyben halála – napján azért kereste fel Fannit, hogy bevegye őt a cégébe. Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta, mivel a lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást. Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta. Ezek után az autójába tette a magatehetetlen Fannit. Ekkor készített róluk felvételeket a biztonsági kamera. Azt soha nem is tagadta, hogy ő látható a fotókon a magatehetetlen lánnyal. Elment a megadott helyre, átadta Fannit, majd László elutazott Siófokra. Többet az ügyről nem tud. Az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van.”

 

És ha ez nem lenne elég, a rendőrség egy titokzatos személy nyomába eredt, akinek elég sok titkolni valója lehet a jelek szerint.

Egyre furcsább titkok derülnek ki. Megrázó információk szivárogtak ki:

Titokzatos dolgokra derült fény - VideóAz ügyvéd egészen biztos benne, hogy egy ártatlan embert tartanak fogva a rendőrök.

„Egynapos kora óta ismerem Lászlót, mindig is jó viszonyban voltunk. Ő egy álmodozó, jólelkű gyerek volt világ életében. Én és a családja is hiszünk neki, és tudjuk, hogy nem ő ölte meg Fannit, és maximálisan mellette állunk. László egyszerűen rosszkor volt rossz helyen, és hagyta, hogy megvezessék.”

Fanni családjának ügyvédje ellenben egy orbitális zagyvaságnak tartja a valóban kissé nehezen hihető magyarázatot.

„Ez egy életszerűtlen zagyvaság. Kapásból több ponton is lehet cáfolni az elhangzottakat, hiszen hogy jut be valaki egy másik ember lakásába, miért nem riasztja a mentőket, ha látja, hogy az illető rosszul van, és főleg, miért vállal olyan kockázatot, hogy odaadja ismeretleneknek? Nagyon szeretnénk tudni, hogyan ölték meg Fannit.”

Nyomj te is egy megosztást!

.

 
0 Tovább

Az utcán vizelő Varga Viktor és a mohó taxis esete - fotóval

http://vipzone.reblog.hu/files/varga_viktor2.jpg?full=1

Mindenki kedvence, a rendkívül szimpatikus celebfiú, Varga Viktor elment bulizni kicsit az éjszakba. Hajnali 4 óra tájékán barátaival, cseppet italos állapotban leintettek egy taxit és hősünk egy félig elfogyasztott gírosz társaságában becsusszant a hátsó ülésre és jóízű falatozásba kezdett a sofőr legnagyobb megrökönyödésére.

A felháborodott személyszállító szerint, Viktor az utazás során, celebhez méltatlanul viselkedett és az illuminált állapotban elkövetett gíroszozás közben egy darab húst az üléshuzatára pottyantott, amivel 30 ezer forintos kárt okozott neki. Ráadásul, ami a legrosszabb, a vétkes egész egyszerűen megtagadta, hogy a pitiáner összeget kifizesse és mindössze egy ötezressel akarta kiszúrni a szemét a felháborító eset után.

Keményen ittasak voltak, de nem először látok ilyet az éjszakában. Elvittem őket, felismertem Viktort, gondoltam, tud kulturáltan viselkedni. Sajnos nem. Leette gírosszal az üléshuzatot, lepotyogott a földre a hús. Miután kiszálltak az autóból, a többiek bementek a szórakozóhelyre, de Viktort feltartóztattam, hogy fizesse ki a takarítás árát. Elkezdte nekem magyarázni, hogy testvérek vagyunk, és felajánlott ötezer forintot, ami kevés, hiszen én ilyenkor majd’ egy teljes napra kiesek a munkából.

Szerencsétlen taxisnak a saját elmondása szerint egy teljes napig ki kellett állnia a munkából és a saját 30 ezer forintjából tisztíttatta ki a husifoltot az üléshuzatból. Kára gyakorlatilag alsó hangon is megközelíti a százezret. Ráadásul lelkileg is nagyon komoly trauma érte, ugyanis Varga Viktor miután megtagadta a kártalanítását a szeme láttára vizelni kezdett a nyílt utcán, amivel egyszersmind véleményt is nyilvánított az általa kért összeg nagyságrendjét illetően.

Visszajött a másik két barátja, és hisztizni kezdtek, hogy nincs náluk ennyi pénz, és ne tegyem tönkre őket. Kértem, hogy ne hagyjanak pácban, erre Viktor azt mondta: „hugyozok rá”, majd lehúzta a sliccét, és vizelni kezdett a nyílt utcán.

A bajban is leleményes taxisofőr ekkor hirtelen előkapta a telefonját, hogy megörökítse Varga Viktort, amint a belváros kellős közepén vizel. Ezáltal is revansot véve az őt ért megaláztatásért és, hogy a felvétel értékesítésével jogosan csökkenthesse az őt ért károkat.

Természetesen fotó is van a hihetetlen esetről:

Varga Viktor leengedi a fáradt olajat, a taxis centikről fényképezi

Valóban ettem a kocsijában, és lepotyogott a hús, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy meglehetősen agresszív volt velünk a figura. Egy darab hús esett le, amiért 30 ezer forintot akart kérni, ezt túlzásnak tartottam. Nekem is van ­autóm, tudom, ismerem az árakat, ennyiért kívül-belül kitakarítják a kocsit, ezért csak ötezret hagytam ott neki. Szeretett volna nagyot akasztani azon az egy kis folton - nyilatkozta a zsugori celeb.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Végre kiderült, hova rejtette gyilkosa VV Fanni holtestét? Megtört a gyanúsított a börtönben

Azt mondják a szakértők, hogy a legtöbb ember a 4. hónapban törik meg az előzetesben. Addigra feladja a reményt és szinte meg is könnyebbül, ha bevallhatja a tettét. Nos, a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B Lászlónak erre bőven lesz alkalma, mert tegnap megkapta a bíróságtól, immár másodszorra a 90 napos letartóztatását. Informátorok szerint mostanra a férfi teljesen magába fordult, láthatóan nagyon rosszul viseli a kényszerintézkedést. A nyomozók nem is titkoltan azt várják, hogy lassan, de biztosan megtörik és feladja a makacs hallgatást. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy igen komoly nyomot talált a rendőrség, sőt úgy néz ki, hogy egy frissiben felfedezett ipari kamra felvétel segítségével azt is megfejtették, hogy a gyilkos hová rejthette az áldozatának maradványait.

Különleges, eddig nem is sejthető fejlemények a következő videóban, ahol egészen furcsa titkok is napvilágot látnak az egykori VV Fanni halálával kapcsolatban. Lehet, hogy végleg lehull a lepel a gyilkos kilétéről?


Végre nyomon a rendőrség! Fény derült a titokra?


Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Válik VV Béci, már új barátnőjével él

Az egykori VV Béci házassága megromlott és már új barátnője oldalán tervezi a jövőt. Rácz Béla a Valóvilág után sem tűnt el a színről, a zene világában is ismertté vált Young G. néven. Megnősült, sőt kétszer is elvette gyerekkori szerelmét, és egy kislányuk is született. Most azonban úgy tűnik, vége a házasságnak. Béci a Facebookon tudatta követőivel a hírt: megromlott a kapcsolatuk és a szétköltözés után beleszeretett egy másik nőbe, de már nem szeretne bujkálni vele.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Brutális rendőr: Ököllel verte a kiskutyát szolgálati autójában - lefilmezték

http://vipzone.reblog.hu/files/rendor_kuty.jpg?full=1

Nagyon csúnya történet kezdett el terjedni tegnap, köszönhetően egy titokban felvett videónak. Az ablak mögül rögzített felvételen jól látszik, hogy egy dányi járőrpáros férfitagja brutális ütéssel repíti be a szolgálati autójának csomagtartójába az aprócska állatot. A felvétel villámgyorsan elterjedt az interneten, a felháborodás óriás lett. Olyannyira, hogy az még a hivatalos szervekhez is elért, akik szokatlan módon azonnal intézkedtek és rögvest fel is függesztették az ártatlan állattal elképesztő kegyetlenséggel bánó rendőrt. Az már csak halkan vetjük fel, hogy vajon ez a férfi miként viselkedhetett a négy fal között, ahol biztos lehetett benne, hogy senki nem látja…

A brutális videó, csak erős idegzetűeknek:

A nagyon erős rendőr, egy parányi kutyát boxszol be a csomagtartóba

A közösségi médiában, majd az online portálokon megjelent videófelvételen látható esettel összefüggésben a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője azonnali parancsnoki kivizsgálást rendelt el, amelynek eredményeként az érintett rendőrt 2018. február 20-i hatállyal szolgálati beosztásából felfüggesztette.

A Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője az ügy további vizsgálata céljából feljelentést tesz az erre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező ügyészségen.

A gödöllői rendőrök intézkedtek a kutya soron kívüli állatorvosi vizsgálatára, amely elsődlegesen megállapította, hogy az állat nem szenvedett sérülést az eset során.

Nyomj te is egy megosztást!

.

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading

___

___

___

___