Már megint egy óriási hazugság a Valóvilágban! VV Vivien: Nem is volt vőlegényem!


Foto: Varga Imre

Vivien megtudta milyen filmeket forgatott korábban Krisztián, de mégsem ez a bombahír. Ha minden igaz, akkor már megint egy orbitális nagy kamu derült ki a Valóvilágban. VV Vivien állítja, hogy semmiféle vőlegénye nem volt, amikor beköltözött a Villába a többi játékoshoz. Az egész mindössze egy jól felépített sztori volt és az általa büszkén mutogatott gyűrű csak egy látványos elem volt csupán a nézők megvezetésében.

Bár amikor bementem, azt mondtam, vőlegényem van, ez nem igaz, már a beköltözés előtt szakítottam a pasimmal.

Két dolog merül fel a fentiekkel kapcsolatban: Egyrészről hihetünk-e Viviennek egyáltalán? Hiszen a nemsokára bemutatott videókban nemcsak, hogy tagadja, hogy Hunorral bármi helytelent csinált volna a takaró alatt, de még be is mutatja, hogy miként volt lehetséges, hogy külső néző úgy láthatta, Hunor könyökig bedugta a kezét a kismicsodájába.

Másrészről, ha tényleg igaz, hogy totál kamu volt a vőlegény sztori, akkor mi szükség volt rá egyáltalán? A szerkesztők találták ki és adták a 18 éves lány szájába és máshova azt a szerepet, ami megrökönyödve követtek a nézők a képernyőn?

Olyan kulisszatitkokat árult el Vivien, amit talán nem kellett volna, és itt még nem állt meg:

VV Vivien elképesztő titkot árult el, és ez még csak a kezdet


Krisztián mindenesetre tökéletesen elhiszi a sztorit és nem is tagadja, hogy fűti a szerelem a szőke szexbomba iránt. Sőt, ha igaz Vivien félig-meddig már oda is költözött hozzá. Egy pár lettek, nem törődnek egymás múltjával.

Nem akarok nagyon nyálas lenni, de gyengéd érzelmeim vannak Vivi iránt. Az sincs kizárva, hogy összeköltözünk majd, de akkor biztos lehet benne, hogy a házimunkát neki kell végeznie. Már most egy nagy bőrönddel jött hozzám, és szanaszét hagyta a ruháit.

Ráadásul Vivien azóta értesül Krisztián különleges kalandozásáról Pumped Gabóval és ő sem hagyja, hogy az ilyesmi közéjük álljon. Mondjuk elméletben ő is tett egy gesztust párja felé, mert nem vonja kétségbe a fiú állítását, miszerint nem is történt semmi komoly az ominózus filmekben, mindössze imitálták a jeleneteket. (Persze, aki látta a filmeket pontosan tudja, hogy ez eléggé nehezen vehető komolyan...)

Engem nem érdekel, hogy mit csinált Krisztián a múltjában. Nem ítélem el, nem haragszom rá ezért, szóval tényleg nem zavar egy kicsit sem. Sosem láttam ezt a videót, de nem is akarom, nem tartozik rám. Kellett neki a pénz, és valójában nem is feküdt le a másik sráccal, csak ügyesen állították be a kamerákat. Ez már a múlt.

Vivien egyébként azt mondja, hogy Radiccsal valami borzalmas volt együtt lennie, annak ellenére, hogy vagy féltucatszor megpróbálták. Szóval vannak homályos pontok az egész történetben, de lényeg, hogy jelenleg dúl a szerelem a két fiatal között.

Szerelmes vagyok Krisztiánba, ez nem is kérdés! A villában nem voltam biztos abban, hogy ő is komolyan gondolja-e a kapcsolatunkat, de amióta kijöttem, már biztos vagyok benne, hogy ő is szeret, és velem akar lenni.


Nyomj te is egy megosztást!

0 Tovább

Vivien első közönségtalálkozója - végig hazudta az egészet... Krisztián végig hallgatta

http://vipzone.reblog.hu/files/viki_sajto.jpg?full=1

Csak néhány gyöngyszemet emelünk ki, mert nem akarjuk elrontani a felfedezés örömét. Vivien gyakorlatilag komplett hülyének nézi nemcsak Krisztiánt, hanem a teljes televízió néző közönséget is. A legjobb mondása az volt, hogy Hunorral semmit az égvilágon nem csináltak. A gonosz fiú akkor akciózott, amikor szegény Vivien aludt és nem is érzékelt az egészből semmit.... De beszélt a Radiccsal közös ágyjeleneteiről is, amikre szintén nem igazán emlékszik túlzott pontossággal. Jelenlegi szerelme, Krisztián szintén ott volt vele a sajtótájékoztatón és végig asszisztálta a kínos kérdezz-feleleket. Hatalmas videó!

Vivien első közönségtalálkozója-hülyének néz mindenkit, de elszólja magát

Nyomj te is egy megosztást!

0 Tovább

Lebukott! Mégiscsak szerepelt P.rnófilmben VV Greg! - A legjobb barátja buktatta le! - Videóval

http://vipzone.reblog.hu/files/gre_no_prn.jpg?full=1

A vak is látja, hogy Ken-Csillámpóni-baba nem teljesen saját énjét adja a játékban, de ez végül is szíve joga. Akárcsak Zsuzsunak, akiről már nyílt titokként kering a hír, hogy nem is annyira bolondos, mint mutatja, hanem kifejezetten ráment a nézők megvezetésére és megjátssza a szellemi fogyatékost, hogy ezzel a különleges karakterrel nyerje meg a játékot.

Néhány napja már felröppent a hír Greggel kapcsolatban, hogy p.rnófilmekben dolgozott. Igaz, akkor a Bors cikke mindössze azt említette, hogy sminkesként került a tűz közelébe Ken baba, akit elmondása szerint az elképesztő tehetsége sodorta ebbe a műfajba, mivel amatőrként is sokkal jobban sminkelte a csupasz lányokat bevetés előtt, mint bárki más. A fiú rajongói azután dühösen tapasztalták, hogy egyre jobban felerősödtek azok a hangok miszerint Csillámpóni nem csak sminkelt, hanem aktívan részt is vett a forgatásokon, mert többek között az ápolói fizetéséből egészen biztosan nem tudta volna finanszírozni azokat a méregdrága plasztikai műtéteket, amiket neki tulajdonítanak.

Kegyetlen szívű, sátánlelkű emberek! Miért bántjátok a tiszta lelkű Greget?? Még, hogy ő egy p.rnófilmben szerepelt volna? Micsoda lejáratás ez? Az ilyen koholt vádakat csak és kizárólag az ellentábor feketeszívű konspirátorai találhatják ki.

Vagy mégsem? Egészen hihetetlen módon tegnap egy Greghez nagyon közel álló barátja buktatta le a kétszínű fiút, aki ezek szerint csak a nézőknek és a rajongóinak hazudott a múltjáról, közelebbi ismerősei pontosan tudják, hogy mivel is foglalkozott korábban, sőt van, aki még együtt is szerepelt vele. A következő videón VV Greg legközelebbi barátja, az éles eszéről nem feltétlenül híres Geronazzo Mária szólja el magát, hogy a rózsaszín Csillámpónival egy filmben szerepelt, amiben lányt alakított az akkor nagyon is fiatal fiú. Nem részletezzük, hogy mit is jelent ez, mert túllépnénk vele a blog lehetőségeit. De elég, ha belegondol az olvasó, hogy vajon miért is alkalmazhatnak fiatal, meleg fiúkat lányszerepre egy p.ornófilmben. Megvan ugye? Egyébként ezzel függhet össze az is, hogy Greg miért takargatja magát kényszeresen a zuhany alatt. Hiszen effajta szerepekre a kifejezetten apró, vagy úgynevezett mikrop.niszű fiúk a lealkalmasabbak, mivel általában a férfi szerszámát ilyenkor egész egyszerűen elkötik és hátraszorítják, hogy női hatást keltsen. Ken baba helyében mi sem dicsekednénk feltétlenül azzal, amit megtehetett ezekben a filmekben, de az mindenképpen nemtelen, hogy saját magát ezek után az erkölcs bajnokaként feltüntetve, nemcsak Vivient ítéli el, hanem gyakorlatilag saját magát tekinti a Villa legtisztább egyéniségének. Nagyon nagy csalódás lesz a következő videó a Greg rajongóknak.

Lány szerepben játszott p.rnófilmben VV Greg. A saját barátja buktatta le:

VV Greg rajongók ne tekintsék meg a videót. Nagy csalódás lesz!


Nyomj te is egy megosztást!

 
0 Tovább

Krisztián számon kérte Vivient. Titkos felvételek a kulisszák mögül - Vivien letagadott mindent

http://vipzone.reblog.hu/files/vivi_krisz_56.jpg?full=1


Vivien kiesett, eléggé csúfosan
, de ez már történelem. Igen ám, de nem volt elég, hogy szegényke a Csillámpóni-Greg ellenében kellett elhagyja a világot jelentő Villa-pódiumot, ráadásul már pár perccel a kiesése után rászervezték kedvesét, Krisztiánt és a kamerák előtt kellett számot adnia neki, hogy mégis mit csinált ő Hunorral és Hunor mit csinált ővele. Tényleg elképesztő felvételek készültek, érdemes megnézni. Krisztián láthatóan szerelmes és megbántott. Vivien hősiesen tagad. Ő aztán semmit, de semmit nem csinált Hunorral, sem szájjal sem egyéb testrésével. Hunor sem jár őbenne könyékig, mint azt mi látni véltük az alábbi videón.

A harmadik fiúval is sz.xszelt a 18 éves Vivien a Valóvilágban

Vivien könnyedén belehazudik egy ország és szerelme szemébe, majd elárulja, hogy ő még mindig szerelmes és bár nem lett milliomos, nagyon vágyik továbbra is arra, hogy Krisztiánnal folytassa az életét. Hogy mi történt később arról is van egy tényleg elképesztő videónk, de mielőtt megmutatnánk, azért még hadd tegyük fel a bennünket furdaló legfontosabb kérdést: mégpedig, hogy vajon mi lesz a nagy szerelemből, ha Vivien megtekinti a Pumped Gabóval és Krisztián által fémjelzett meleg sz.xfilmet, amiről feltehetően nem volt korábban tudomása.


Egyelőre azonban nem ez a téma. Van videónk a Krisztiánnal történő szembesítésről, de van egy másik is, amin már az látszik, hogy mi történt a szerelmespár között a kulisszák mögött. Na erre számítottunk a legkevésbé. Tényleg le fog esni az olvasó álla. Lássuk tehát!

Vivient számon kéri Krisztián élő adásban, majd jön a titkos felvétel róluk a kulisszák mögött, elképesztő felvételek:

Vivien kiesett. Krisztián számon kérte, majd...

Nyomj te is egy megosztást!

 
0 Tovább

VV Greg nyerte meg a párbajt! A nimfomániás Vivien kiesett


A képen a következők lehetnek: 1 személy, közeliA képen a következők lehetnek: 1 személy, közeliA képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, állásA képen a következők lehetnek: 1 személyA képen a következők lehetnek: 1 személy, közeliA képen a következők lehetnek: 1 személy, közeli
A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, állásA képen a következők lehetnek: 1 személy, tánc, állás és belső térA képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és álló emberekA képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, állásA képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyogA képen a következők lehetnek: 1 személy, közeliA képen a következők lehetnek: 3 ember, , mosolygó emberek, közeli és belső térA képen a következők lehetnek: 1 személy, közeliA képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, közeli
A képen a következők lehetnek: belső térA képen a következők lehetnek: 2 ember, , mosolygó emberek

Vivient a kezdetektől fogva óriási ellenszenv kísérte a nézők részéről a játékban. Kezdve onnan, hogy 2 nap múltával gyűrűs menyasszonyként adta oda villaszüzességét Radicsnak. Ráadásul olyan figurákat nyomtak a kamerák előtt, ami sok évig emlékezetes lesz még. Ez az ellenszenv csak fokozódott, amikor Radics kiesése után pár nappal már Krisztiánon lovagolva találta meg a szerelmet. Amikor pedig új fiújától is könnyes búcsút kellett vennie kénytelen volt Hunor ágyában vígaszt találni, ami már végleg sok volt az erkölcsös Valóvilág nézőknek.

Egyszerre sz.exelt VV Vivien és VV Ginu. Soha nem látott felvételek!

Csillámpóni választották inkább, aki az utóbbi hétben meglehetősen negatív változáson ment át, de még annak ellenére, hogy nyilvánosan leköcsögözte Zsuzsut sikerült megnyernie a játékot, vélhetően csak Vivien ellenében.

Így fogadták a párbajgyőztes Greget visszatérésekor a VillábanA lánynak lesz dolga idekint. 3 fiúval is tisztáznia kell majd mi is történ ez alatt a röpke 2 hónap alatt a lábai között. Nem irigyeljük szegény Vivient.

Nyomj te is egy megosztást!

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

---

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading biztosito online biztosító biztositas online online casinos top business schools angol nyelvtanfolyam budapest fogászati implantátum fogászati rendelők youtube videos befektetési arany arany kereskedelem Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex tradingDebit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Debit, Loans, Invest, Investing, Investments. last minute deals, last minute hotel, last minute, reisen, online stock, Free Stock, Car Quotes, Cheap Rental, Budget Car, rent a car in italy, car, hire italy, Car Uk,, Rent A Car, chemical engineering jobs, Forex Brokers forex broker, forex brokers, best forex broker, best forex brokers, 100 forex brokers, forex broker comparison, forex brokers list, forex broker list, top forex brokers, forex broker reviews, forex trading brokers, brokers forex, forex broker review, forex brokers australia, uk forex brokers, ecn forex brokers, forex options brokers, canadian forex brokers, forex brokers uk, forex broker rating forex strategy, forex strategies, forex trading strategies, forex strategy builder, forex trading strategy, best forex strategy, forex scalping strategy, forex scalping strategies, trading strategies forex online forex, forex online, online forex trading, forex trading online, forex online trading, online trading forex, forex online forex, online trading in forex, forex company online, trading online forex, trade forex online, forex exchange online, online forex trading forex, online forex and, online forex market, currency forex online, trade online forex, forex training online, online forex handel, online forex trading

___

___

___

___