http://vipzone.reblog.hu/files/fanni91.jpg?full=1

A Fanni ügy elsőrendű gyanúsítottjának egykori ügyvédje kénytelen volt visszaadni a megbízatását, mivel a rendőrség kizáratta a védelemből. Sőt hovatovább DNS mintát is kértek tőle, hogy összehasonlítsák azzal, amit egy véres kötélen rögzítettek, amivel feltételezhetően végeztek szegény lánnyal. Az ügyvéd egyébként közeli rokona a gyanúsítottnak és ez idáig még az idézés ellenére sem adott mintát a rendőrségnek a bokros teendőire hivatkozva.

Vagy ezért, vagy másért, de hirtelen a titoktartást mellőzve (állítólag B. László hipp hopp feloldotta alóla) teljes egészében nyilvánosságra hozta volt védence vallomását, amiben teljesen elképesztő dolgok vannak. Az azóta is előzetesben ülő férfi igyekezett a nyomozóknak hihető magyarázatot adni arra a kamerafelvételre, amelyen jól láthatóan az eszméletlen lányt cipeli ki a mélygarázson keresztül. A sztori első olvasatra több sebből is vérzik, de a DNS mintával adós ügyvéd szerint teljesen hihető, amit a rokona állít.

„A vallomása szerint november 20-án, az eltűnése – és a rendőrség gyanúja szerint egyben halála – napján azért kereste fel Fannit, hogy bevegye őt a cégébe. Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta, mivel a lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást. Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta. Ezek után az autójába tette a magatehetetlen Fannit. Ekkor készített róluk felvételeket a biztonsági kamera. Azt soha nem is tagadta, hogy ő látható a fotókon a magatehetetlen lánnyal. Elment a megadott helyre, átadta Fannit, majd László elutazott Siófokra. Többet az ügyről nem tud. Az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van.”

 

És ha ez nem lenne elég, a rendőrség egy titokzatos személy nyomába eredt, akinek elég sok titkolni valója lehet a jelek szerint.

Egyre furcsább titkok derülnek ki. Megrázó információk szivárogtak ki:

Titokzatos dolgokra derült fény - Videó



Az ügyvéd egészen biztos benne, hogy egy ártatlan embert tartanak fogva a rendőrök.

„Egynapos kora óta ismerem Lászlót, mindig is jó viszonyban voltunk. Ő egy álmodozó, jólelkű gyerek volt világ életében. Én és a családja is hiszünk neki, és tudjuk, hogy nem ő ölte meg Fannit, és maximálisan mellette állunk. László egyszerűen rosszkor volt rossz helyen, és hagyta, hogy megvezessék.”

Fanni családjának ügyvédje ellenben egy orbitális zagyvaságnak tartja a valóban kissé nehezen hihető magyarázatot.

„Ez egy életszerűtlen zagyvaság. Kapásból több ponton is lehet cáfolni az elhangzottakat, hiszen hogy jut be valaki egy másik ember lakásába, miért nem riasztja a mentőket, ha látja, hogy az illető rosszul van, és főleg, miért vállal olyan kockázatot, hogy odaadja ismeretleneknek? Nagyon szeretnénk tudni, hogyan ölték meg Fannit.”

Nyomj te is egy megosztást!

.