http://vipzone.reblog.hu/files/cicciolina2.jpg?full=1

Gabó és Kabát legnagyobb bánatukra lemaradtak a 66 éves díva napozásáról, aki vitathatatlanul jól karbantartott testét gond nélkül bocsátotta közszemlére a dzsungellakók legnagyobb elképedésére. Persze ki tudná elviselni, hogy elszalasszon egy ekkora élményt és kihagyja a talán soha vissza nem térő alkalmat, hogy élőben is megcsodálhassa a számtalan filmben aktívan közreműködő alkatrészeket minden takarás nélkül.

A két hoppon maradt legény sem akart beletörődni a veszteségbe és hosszasan kovácsolták a tervet, hogyan is hívják le a híres hölgyet a vízpartra, ahol majd szerét ejtik, hogy megleshessék valamennyire. Mint két szégyenlős iskolásfiú aztán hosszú köntörfalazás után el is csalták vágyaik tárgyát egy kis napfürdőzésre, ahol végül is tényleg részesülhettek abban a kegyben, hogy feltárult előttük a csoda. Le is esett az álluk, mit ne mondjunk. Nekünk is…

Megérte a ravaszkodás. Olyat láttak, amit nem felejtenek el:

Gabó és Kabát gyönyörködhettek a különleges látványban

Hogy továbbra is ezen a vonalon maradjunk még egy kicsit, egy több évtizedes titokra is fény derült tegnap. Egészen eddig kellett várjunk, hogy megtudhassuk az igazságot, arról, amiről oly sok éven át pletykák keringtek csak. Nevezetesen, hogy valóban boldoggá tett-e egy lovat Csiccsolína az egyik művészfilmjében? És, ha igen, akkor hogyan? Más állatok? Mert szóltak pletykák néhány igazán különleges jelenetről is. Nem is részletezzük, nehogy piros karikát kelljen kitennünk. Viszont van egy szuper videónk, amiben az afrikai dzsungel mélyén végre kiderülnek a sokéves titkok. A megdöbbenés garantált! Különleges kulisszatitkok következnek!

Csiccsolína kitálal. Kedvenc állatával meg is mutatja:

Kiderül az igazság! Csiccsolína mindent bevallott!

Alexát szavazták meg a nézők, hogy bátorságpróbára menjen, és bizony tényleg nagyon nehéz feladatot róttak ki rá a szigorú szerkesztők. A már előre rettegő lányt leeresztették egy kútba, majd odarögztették egy vízben álló székhez. Végezetül rázárták a tetőt és szegénynek 12 percen át kellett tűrnie, hogy miközben a víz emelkedik, mindenféle csúszómászókat öntsenek a fejére. Majdnem a feladat végéig bírta, annak ellenére, hogy láthatólag iszonyúan megviselte a feladat. De amikor a víz már az arcát érte és harapni kezdték odalent, feladta a játékot. Kemény menet volt! A cikk végén meg is nézhetjük a videót. Szerencsére a lent töltött időt beszámították így az este kellemes vacsorával telt mindenkinek.

Olyan hírek vannak még, hogy Survivor Klaudia és Kabát kezdenek összemelegedni. Pedig alig pár napja élvezik csak egymás társaságát. Ezzel csak annyi a gond, hogy Kabátnak komoly barátnője van odahaza, akinek ráadásul megfogadta, hogy semmi olyat nem tesz majd a kamerák előtt, amit nem kellene. Lehet látta korábban Klaudia er.tikus filmjét és ez túlságosan nagy húzóerő? Kíváncsian várjuk a folytatást.

Nyomj te is egy megosztást!

.