http://vipzone.reblog.hu/files/lori_agi.jpg?full=1

http://vipzone.reblog.hu/files/agi2.jpg?full=1

A múltkor még egy idősebb, porschés csávója volt, komoly terveik voltak egymással. Ági nemrég meg is csináltatta megint a mellét, meg a száját, biztosan a fickó fizette.


Lóri nemrégen összetörte aprócska autóját, majd a közösségi oldalán próbálta meg a rajongók együttérzésére bazírozva kölcsönkérni pár hétre valakiét. Mint írta nem fog napi 4-5 ezret kifizetni egy bérelt autóért és ráadásul még tankolni is bele. Jelentkező persze nem akadt, így most nem tudni, hogy mivel jár éppen, de, ha Ági egy Porschéból ült át hozzá, akkor tényleg nagy lehet a szerelem.

A fentieknek az is alátámasztja, hogy Gabó barátnője már hosszú hónapok óta kinézte magának a fiút, már akkor, amikor ő és pumpás még javában együtt voltak.

VV Lóri? Szerelem volt első látásra. (…) Emlékszem, először VV Soma döntőjén találkoztunk. Amikor megláttam, elborult minden, azonnal működött a kémia. Nemrég kitettem egy képet és ő volt az egyetlen, aki kerek mondatban reagált: de jól áll neked a rövid haj! Már aznap találkoztunk és azóta is együtt vagyunk.

Gáborral semmit nem szeretnék már. Le szeretném mosni magamról azt a képet, amit neki is köszönhetek. Harminc nővel csalt meg. Ő pedig mindenkin átgázol. Csak a saját hírneve, meg gazdagsága élteti.

Na és most jön a lényeg. Kiderült a titok, milyen fantasztikus képességei vannak a VV8 levitézlett játékosának, amiért Ági csapot, papot, Porschét otthagyva az új melleivel egyetemben átnyergelt Lórihoz.

Hihetetlen ez a fiú. A napokban is átjött, főzött egy finomat, majd mindent elpakolt, eltakarított, aztán megkaptam életem legnagyobb b.szását. Nagyon durvaaa!

Ezek után csoda, hogy Pumped Gabó dühöng?

Szerencsére az elmondottakat alá is tudjuk támasztani egy exkluzív videóval, amiben tényleg ország világ láthatja, ahogyan immár exPumpedné Ági és VV Lóri turbékolnak és olyan dolgot tesznek a kamera előtt, amire még mi sem számítottunk. Előre szólunk, hogy Pumped Gabó semmiképpen ne nézze meg!

Ági és Lóri olyat mutat, amit nem lesz könnyű feldolgozni:

Pumped Gabóné, született Sebestyén Ági rákattant VV Lóri legnemesebb testrészére

Ági azt mondja egyébként, hogy már nem is szándékozik tovább szerepelni a Pumpedék harmadik évadában, ami lehet, hogy kínos meglepetésként érte VV Lórit, aki a rossznyelvek szerint komolyan számolt azzal, hogy új barátnője révén visszakerülhet a képernyőre. Persze ki lát a jövőbe…?

Lóri egyébként szintén jóval fiatalabb Sebestyén Áginál, akárcsak elődje Pumped Gabó.

Nyomj te is egy megosztást!

.