A helyiek és a hozzánk látogatók kedvéért sajátos, de hiánypótló alkotás született. Tulajdonképpen teljesen érthetetlen, hogyan is létezhettünk enélkül eddig. Most, hogy a bővérű férfiak vasárnap már nem tudják a feszültséget a bevásárlóközpontok kasszái előtt levezetni, tényleg kellett valami az így született rés betömésére.

Nem feltétlenül nagy örömmel tudósítunk a megszületéséről, de tény, ami tény, hogy kis hazánkban már online is követhetőek az utcán szolgáltató hölgyek helyzetei, fogadóórái, és paraméterei. Méghozzá meglehetős részletességgel.

A Google map segítségével életre hívott egyéni térkép K*rvák Utc*lányok Pillangók elnevezéssel lépett a felhasználók elé. A technika fejlődésének hála, immár real timeban oszthatják meg tapasztalataikat a pillangók minőségéről és feltalálási helyükről a férfitársak.

"Esténként 20:00-tól szőke kis fiatal csaj" (Kálvária tér);
"Innen indulva a 2-es pontig úgy 10 lány található este 20:00-után kezdenek gyűlni és 24:00-körül mennek is haza" (Thököly út)
"12:00-tól estig áll egy lányka" (Kőérberki út)

Szabadkai út: "Itt a hölgyek úgy tudom este felé érkeznek. Olyan 17-18 -óra körül kezdenek el gyűlni. Úgy 10-15 lányra számíthatsz. Ott mindig van pár lány, reggel, délben, este, napsütésben, esőben, szélben, hóban. szóval ha valaki odamegy bármikor, akkor fog találni valakit"

Még mondják, hogy nem élelmes nép a magyar. Csak az asszony kezébe ne kerüljön az okostelefon...

Nyomj egy megosztást!

.

A térkép és a szolgáltató lányok elhelyezkedése ezen a linken megtekinthető:

Térkép, csak férfiaknak!