Lakatos Brendon börtönnaplója fényképe.

A verebek azt csiripelik, hogy nem úgy alakult a Lakatos Brendon első napja a rácsok mögött, mint azt előzetesen eltervezte. A késelésért hűvösre került nagymenőt a többiek nem várták sem örömujjongással, sem azzal a rajongással, mint azt a Facebookon megszokta a rajongóitól. Helyzetét csak súlyosbította, hogy még élénken élt a zárkatársak emlékezetében az a videó, ahol egy alig másfél éves kisgyermeket kényszerített cigarettázásra a felelőtlen férfi. Az a hír járja, hogy rögtön a bevonulása után a zárkában is megpróbálta előadni a videóin megszokott stílust, de mindössze addig jutott, hogy megmutatta a többieknek milyen arany Marlborót szív ő és szívott korábban a kisbaba. Helyzetét csak nehezítette, hogy a másfélkilós aranyláncával költözött be és rögtön cellafőnökké szerette volna nyilvánítani magát. Na ki a Károly?? – kiáltotta el magát ahogy rácsapódott a vasajtó és elégedetten leült egy 150 kilós életfogytos ágyára….

Lakatos Brendon első pillanatai a zárkában

Brendon máris kegyelmi kérvényt nyújtott be, személyesen a köztársasági elnökhöz. Indoklásában hangsúlyozta, hogy méltatlannak érzi magához a körülményeket. Emiatt azonnal kéri, hogy helyezzék át egy olyan helyiségbe, ahol állandó internet elérést biztosítanak számára és folyamatosan tarthatja a kapcsolatot az érte rajongó tömegekkel. Természetesen elsősorban az azonnali szabadon bocsátása a legfőbb kérése, mivel a legnagyobb megdöbbenésére még pizzát sem tudott rendelni és az ebédre kapott bableves miatt teljesen felfújódva kellett elszenvednie a cellatársak zaklatásait.

Információink szerint szabadulásáig Brendon mindennap üzenni fog a személye iránti érdeklődőknek, amit börtönnapló formájában küld majd meg. Szándékunk szerint ezen felületen teret is adunk majd az információk szabad áramlásának.

Brendon természetesen már a Facebookon is fent van, ahonnan naponta értesülhetünk a rácsok mögötti kalandjairól.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?