A veszprémi erdőben keresik VV Fanni holttestét

Napról napra szivárognak az információk szegény Fanni utolsó napjaival kapcsolatban. A Blikknek és a Brorsnak is hirtelen lettek belső informátorai, akik, elméletben nem nyilvános nyomozati cselekményekkel és információkkal halmozzák el az olvasóközönséget.

Most kiderült, hogy a korábbi vélekedésekkel ellentétben talán mégsem a Dunába dobta a lány testét a gyanúsított. Jelenleg a veszprémi erdőt próbálják meg felderíteni a nyomozók, akik a lefoglalt autó GPS adatai alapján határolták be azt a helyet, ahol esetleg B. László megpróbálta elföldelni a testet. Az információk arra mutatnak, hogy az autó Budapest és Veszprém között mozgott, és a nyomok egy több tízezer hektáros erdős területre vezetnek.

A rendőrség 0–24-ben nyomoz Fanni holtteste után, amit nagy valószínűséggel elásott a gyilkosa, így mivel óriási, nagyvadas területről van szó, az is elképzelhető, hogy sosem kerül elő a 24 éves lány teste.

Itt egy videó, ahol nemcsak, hogy láthatjuk a feltételezett elkövetőt, de eddig nem publikus információk is világot látnak:

Fanni utolsó napjai. Szorul a hurok az elkövető körül

Az őrizetben lévő férfi volt barátnője is nyilatkozott. Szerinte exe egészen biztosan nem lenne képes olyan szörnyűségre, amivel vádolják.

Százszázalékosan biztos vagyok benne, hogy nem ő tette. Ha meg is történt ez az eset, akkor bizonyára véletlen volt...

Mondjuk, a lány egyik rokona pont homlokegyenest másképpen emlékezik:

Én csak egyszer találkoztam azzal az emberrel. Van az a helyzet, amikor először találkozunk egy személlyel, és jön egy rossz érzés, egy negatív kisugárzás. Biztos van vaj a füle mögött.

Eddig az volt a hír, hogy a férfi egyáltalán nem áll szóba az őt kihallgatni szándékozó rendőrökkel. Ezt most a frissen felkért ügyvédje cáfolta, akit a kirendelt védő helyett kértek fel és aki úgy tudjuk rokona a gyanúsítottnak.

Ügyfelem a hírekkel ellentétben tett vallomást, de nem azt, amit a rendőrség hallani akar. Elismeri, hogy volt kapcsolata Fannival, de az emberölést nem ismerte el.

A belső informátor többet is tud:

Azt állítja, hogy Fanni beleegyezésével hagyták el a lány otthonát, annak ellenére, hogy a felvételen is pontosan látszik, hogy az ölében viszi ki az eszméletlen lányt. Valóban bérelt egy autót, amit úgy vitt vissza a kölcsönzőbe, hogy ki sem tisztította. Amikor a tulajdonosok észrevették a vért, azonnal értesítették a rendőröket.

Az újságírók a feltételezett elkövető Facebookját is átvizsgálták, ott olyan információkat találtak, amely alapján szintén jól behatárolható a férfi mozgása.

A közösségi oldala egyébként eléggé érdekes olvasmány a képeit megtekintve mindenki eldöntheti, hogy vajon képes lehet-e olyasmire, amivel a rendőrség meggyanúsította:

VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László Facebookja


Megkerült a titokzatos notesz is, amiben Fanni a kuncsaftokról vezetett naplót, illetve az is belekerült, hogy mikor, kivel találkozik, kuncsaftjai telefonszáma, neve szerepelt a füzetben, valamint azt is gyakran leírta, hogy mi történt vele. Úgy tudni azt utolsó napjairól is szerepelnek részletek a naplóban. A noteszen túl a helyszíneléskor előkerült egy kávés pohár is, amit egy drogkereső kutya jelzése alapján kezdtek el vizsgálni. Innen is feltételezhetik, hogy Fannit egyszerűen elkábították és úgy vitték ki a lakásából.

Nyomj te is egy megosztást!

.