http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/iK-ktkqTURBXy8wZGRhMjE2MGExZTkwNTRkMTc1YWViYmE2NmExZDBhNC5qcGVnkZUCzQJsAMLD?full=1

http://img1.hvg.hu/image.aspx?id=821af21f-9a22-496a-9344-241baef1c43e&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30

Ferenc az exrendőr és kommandós vitathatatlanul a legjobb játékos volt a tavaly leadott Survivorben. Pusztán azért nyerte más a játékot, mert egy kétszínű lány végül Iliászra szavazott a döntőben.

Aki csak egy részt is látott a vetélkedőből, az szó nélkül aláírja, hogy Feri korelnökként könnyedén leiskolázta a fizikai feladatokban a nála közel harminc évvel fiatalabb versenytársait is. Olyan kondival és állóképességgel rendelkezett, hogy méltán érdemes lett volna arra, hogy megnyerje a játékot és az azzal járó milliókat.

Sajnos a sors szeszélye és a női rafinéria másként alakította a végeredményt és most szegény Feri kénytelen meghúzni a nadrágszíjat és várni a havonta kopogtató postást, aki rendszeresen meghozza neki a rokkantnyugdíját. Emellett kiképzőként dolgozik és a kemény edzések alkalmával saját maga jár elől a jó példával, elsőként mutatva be a nehéz feladatokat a növendékeknek, akik nem is sejtik, hogy a félelmetes trénerük milyen szörnyű állapotban van.

Ahogy ő fogalmaz: mozgáskorlátozottnak számít, ezért jogosan jár neki az emeltszintű juttatás. Vajon mozgáskorlátozott parkolási kártyája is van?

Hihetetlen videó következik, melyből megtudhatjuk az elképesztő titkot:

Kiderül Survivor Feri, a rokkantnyugdíjas titka


Nyomj te is egy megosztást!

.