Súlyos adósságai miatt menekült a játékba VV Dávid?

Sokak kedvence a kissé hallgatag fiú, VV Dávid, aki tagadhatatlanul esélyes a fődíjra, a 36 millió forintra. A hétvégén véget érő ValóVilág8-ban ugyanis pontosan ilyen hatalmas összeget visz majd el a játék nyertese.

Dávid a tegnap esti összefoglalóban szívhez szólóan beszélt a közönségéhez és igyekezett meggyőzni őket, hogy miért is nála lenne a legjobb helye a mesés vagyonnak. Lehet jobb lett volna, ha nem ebben a formában teszi, mert ezzel végül is leleplezte magát.

Ha emlékszünk még a nemrégen véget ért Farm nevezetű paraszt valóságshowra, akkor tudjuk ki az a Farm Gergő, aki korábban már nyert egy másik műsorban egy rakat pénzt a csatornától, de annak ellenére azzal kampányolt, hogy az adósok börtönébe kerül, ha nem nyeri meg a fődíjat. Utalva a felvett rengeteg diákhitelére és a fiatalkori meggondolatlan énjére. A csendes, visszafogott fiúnak szinte egészen bizonyosan be is jött volna a számítása, hiszen a nézők kifejezetten szerették a Farm izmos tujáját, akinek még ráadásul egy kiskutyája is volt a műsorban. Sajnos a legmagasabbról lehet a legnagyobbat esni, és Gergővel is ez történt, amikor a játék utolsó napjaiban megdugta a nála húsz évvel fiatalabb játékostársát. Tette ezt úgy, hogy közben Brigitta nevezetű farmbarátnéje odakint várta. A nézők megutálták és Gáborra szavaztak.

Farm Gergő korábbi tévés szereplései

Na de miért és hogyan jön ez most ide?

Nézzük a nézők jelenlegi nagy kedvencét VV Dávidot. Aki kifejezetten intelligens fiú ez okból is kifolyólag nyilván alaposan áttanulmányozta a korábbi játékok történéseit és le is vonta a megfelelő konzekvenciákat, ahhoz, hogy felépítsen egy a győzelemhez vezető karaktert.

Ha alaposan megnézzük, Dávidot, akkor mit látunk? Lehet, hogy megvezettek bennünket?

Dávid a tegnap esti összefoglalóban megkérte a rajongókat szavazzák meg neki a 36 milliót, mert nagy bajban van. Fiatal korában sok hülyeséget csinált és nem tudja visszafizetni a rengeteg diákhitelét. A csendes, visszafogott fiú, akinek kutyája nincsen, de végig ott tartotta maga mellett Attilát, akit gyámolított, akivel egy közösséget alkotott és egy ágyban aludtak akárcsak Farm Gergő a bevált recept szerint.

VV Dávid olyan szinten tökéletesre rajzolta a korábban bevált karaktert, amiért csak is elismerést érdemel. Érdemelne. Mert ez a kísérteties hasonlóság mindent bizonyt csak azt nem, hogy a karakterének a főpillére, nevezetesen az őszinteség, megállná a helyét. Arról persze senki nem beszél, ő sem, hogy kiket ismer a csatornánál és milyen múltja van:

Földeák Dávid, alias VV Dávid korábbi tévés szereplései

Ettől függetlenül a nézők többnyire vakok és a szívükkel szavaznak. Dávidnak ráadásul különös módon van egy sokezres támogató csoportja is, ahol meglehetősen furcsa nevek vannak a háttérben. A rokoni és egyéb szálak letagadhatatlanok.

Na most, ettől függetlenül a tökéletesen felépített kamukarakter lehet, hogy meghozza az elvárásokat és a 36 milliót. Most már csak arra kell figyelni, hogy Dávid ebben az utolsó pár napban ne feküdjön le valamelyik lánnyal. Erre mondjuk nála az esély amúgy is meglehetősen kicsinyke.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?