http://vipzone.reblog.hu/files/gre_no_prn.jpg?full=1

A vak is látja, hogy Ken-Csillámpóni-baba nem teljesen saját énjét adja a játékban, de ez végül is szíve joga. Akárcsak Zsuzsunak, akiről már nyílt titokként kering a hír, hogy nem is annyira bolondos, mint mutatja, hanem kifejezetten ráment a nézők megvezetésére és megjátssza a szellemi fogyatékost, hogy ezzel a különleges karakterrel nyerje meg a játékot.

Néhány napja már felröppent a hír Greggel kapcsolatban, hogy p.rnófilmekben dolgozott. Igaz, akkor a Bors cikke mindössze azt említette, hogy sminkesként került a tűz közelébe Ken baba, akit elmondása szerint az elképesztő tehetsége sodorta ebbe a műfajba, mivel amatőrként is sokkal jobban sminkelte a csupasz lányokat bevetés előtt, mint bárki más. A fiú rajongói azután dühösen tapasztalták, hogy egyre jobban felerősödtek azok a hangok miszerint Csillámpóni nem csak sminkelt, hanem aktívan részt is vett a forgatásokon, mert többek között az ápolói fizetéséből egészen biztosan nem tudta volna finanszírozni azokat a méregdrága plasztikai műtéteket, amiket neki tulajdonítanak.

Kegyetlen szívű, sátánlelkű emberek! Miért bántjátok a tiszta lelkű Greget?? Még, hogy ő egy p.rnófilmben szerepelt volna? Micsoda lejáratás ez? Az ilyen koholt vádakat csak és kizárólag az ellentábor feketeszívű konspirátorai találhatják ki.

Vagy mégsem? Egészen hihetetlen módon tegnap egy Greghez nagyon közel álló barátja buktatta le a kétszínű fiút, aki ezek szerint csak a nézőknek és a rajongóinak hazudott a múltjáról, közelebbi ismerősei pontosan tudják, hogy mivel is foglalkozott korábban, sőt van, aki még együtt is szerepelt vele. A következő videón VV Greg legközelebbi barátja, az éles eszéről nem feltétlenül híres Geronazzo Mária szólja el magát, hogy a rózsaszín Csillámpónival egy filmben szerepelt, amiben lányt alakított az akkor nagyon is fiatal fiú. Nem részletezzük, hogy mit is jelent ez, mert túllépnénk vele a blog lehetőségeit. De elég, ha belegondol az olvasó, hogy vajon miért is alkalmazhatnak fiatal, meleg fiúkat lányszerepre egy p.ornófilmben. Megvan ugye? Egyébként ezzel függhet össze az is, hogy Greg miért takargatja magát kényszeresen a zuhany alatt. Hiszen effajta szerepekre a kifejezetten apró, vagy úgynevezett mikrop.niszű fiúk a lealkalmasabbak, mivel általában a férfi szerszámát ilyenkor egész egyszerűen elkötik és hátraszorítják, hogy női hatást keltsen. Ken baba helyében mi sem dicsekednénk feltétlenül azzal, amit megtehetett ezekben a filmekben, de az mindenképpen nemtelen, hogy saját magát ezek után az erkölcs bajnokaként feltüntetve, nemcsak Vivient ítéli el, hanem gyakorlatilag saját magát tekinti a Villa legtisztább egyéniségének. Nagyon nagy csalódás lesz a következő videó a Greg rajongóknak.

Lány szerepben játszott p.rnófilmben VV Greg. A saját barátja buktatta le:

VV Greg rajongók ne tekintsék meg a videót. Nagy csalódás lesz!


Nyomj te is egy megosztást!