Akárhogy is tagadott Bálint Antónia, hogy nem ő hívta Sarka Katát akadozó nyelvvel, pocsolya részegen, csak lebukott. A Hajdúék által felkért igazságügyi szakértő és a Morning show hangmérnöke is megvizsgálta a hangfelvételt, amiről egyértelműen azt állították, hogy azon az egykori szépségkirálynő fejezi ki a vonalban abbéli óhaját, hogy Hajdú Péter hímtagját ajkaival kényeztesse.

Íme a hangfelvétel:

Bálint Antónia full részegen gyalázza Sarka Katát, de mást is akar


Percepciós eljárással a hangszín és a tónus jellegzetes egyezését mutatta ki a hangfelvételen hallható nő és Bálint Antónia nyilvános szereplései, nyilatkozatai hangmintájában.


A hihetetlenül kínos szituációból Toncsi a lehető legrosszabb taktikával igyekezik kifarolni. Az ő verziója szerint egy hangutánzó művész áll a gonosz tett hátterében, aki Sarka Kata megbízásából akarja lejáratni őt. Állítólag rendőrségi feljelentést is tett ez ügyben, ami csak azért újabb öngól, mert, ha a hatóság is kirendel egy szakértőt, akkor hasonló eredmény esetén könnyedén összejöhet a hatóság félrevezetése is, ami bizony már sokkal komolyabb cselekmény, mint az illuminált állapotban elkövetett telefonbetyárkodás.



Nyomj egy megosztást!

.