http://vipzone.reblog.hu/files/krasznai.jpg?full=1

Ki ne emlékezne Krasznai Tündére, aki bár nagyot futott az X-Faktorban, de ennek ellenére és az RTL klub legnagyobb felháborodására nem nyert bebocsáttatást a Parlamentbe, miután a házelnök nem engedélyezte a fellépését ott. A közjogi méltóság tudomására jutott ugyanis, hogy a pacsirtahangú énekesnő korábban olyan döbbenetes témájú felnőttfilmekben szerepelt, aminek az érintőleges leírását sem merjük bevállalni. Persze, azért mutatunk egy linket, ahol olyan dolgokat látni, amit a bevállalós nézők sem fognak egyhamar elfelejteni.

Döbbenetes dolgokat vállalt be Krasznai a kamerák előtt:

Krasznai Tünde kezében nem mikrofon van és nem énekel vele


Cikkünk apropója viszont most az, hogy hosszú idő után kiderült az igazság és Krasznai maga árulta el, hogy ki és milyen körülmények között vette rá, hogy nagypapa korú férfiemberek olyan dolgokat tegyenek vele, amit legfeljebb lidérces álmaiban képzelhetett el korábban. A kitárulkozó videóból az is kiderül, hogy ebben az időszakban bizony fogyasztott ezt, azt, sőt maga az illető, aki szállította neki az anyagokat, szintén komoly szerepet játszott a történésekben. A lány 14 éves korától meséli el a döbbenetes eseményeket.

Kiderült: Nem mindennapi módon kezdett el p.rnózni Krasznai Tünde:

Krasznai Tünde elmeséli, hogyan és hány évesen kezdett el p.rnózni

Krasznai miután komolyabb ismertséget szerzett az X-Faktorban, mint énekesnő, megpróbált ötmillió forintot és a haszon egy részét kiperelni attól a cégtől, amely szerinte szerepet játszott abban, hogy piacra kerültek a döbbenetes filmjei, és emiatt nem sikerült országos karriert építenie. Pénzt végül nem kapott.

Nyomj te is egy megosztást!

.