http://vipzone.reblog.hu/files/survivor_klaudia.jpg?full=1

Kezdjük ott, hogy Tamás, a kemény katona, aki emberölésre is hajlandó lenne, feladta játékot. Alig pár nap után. Mert éhes volt. A nagydarab, Miki egerekkel teletetovált fickó, akárcsak Bálint nem számított arra, hogy a lakatlan szigeten nem lesz elegendő élelem. Valamiért azt gondolták, hogy forró drótjuk lesz a szárazföldi pizzériákhoz, ahonnan drónokkal fogják nekik kiszállítani a nyugágyból megrendelt sonkás-gombásat.

Úgy látszik, hogy nagy fába vágtam a fejszémet. Kifogott rajtam szinte minden. Fizikailag teljesen legyengültem, ez már kihat a gondolkodásomra is. Nem bírom, a testem nem bírja ezt az éhezést.”

Újra csak azt kell mondanunk, hogy a szereplőválogatáson nagyon elszúrt valaki, valamit. Talán egy IQ teszt sem lett volna hátrány mielőtt véglegesítik játékosokat. A bedühödött szerkesztők, hogy elejét vegyék a további dezertálásnak visszaküldték a korábban kiesett Nórát, akit össznépi döbbenet fogadott.

Viszont van ennél sokkal érdekesebb is. A szende szőkeséget, Survivor Klaudiát egy éles szemű néző beazonosította egy meglehetősen egyedi témájú oldalon. A hölgyike videóit borsos összeg ellenében lehet megtekinteni. Kis keresgélés után mi találtunk egy ingyenes verziót is, ahol meglehetősen gusztustalan módon kényeztetik a leányt.

Ő maga bár igyekezett titokban tartani miből is kereste korábban a pénzt, most azt nyilatkozta, hogy családja tudott a történtekről és senki nem lát semmi kivetnivalót abban, hogy a család szemefénye milyen forrásból gyarapítja az otthoni kasszát. Klaudia maga sem gondolja, hogy bármi különleges lenne korai munkásságában, amit hamarosan látni is fogunk.

Aki nem felejt könnyen, azt talán fel tudja még idézni Valóvilág Izát, aki szintén hasonló módon bocsátotta árúba bájait. Ő maga sem értette mitől vannak felháborodva a rajongói.

„Igen, én szerepelek azokon a videókon. Könnyű pénzszerzési lehetőségnek gondoltam.”

„Nincs ebben semmi szégyellni való, még a nagymamám is tud ezekről, anyukám is, apukám is. Amíg a családom nem ítéli annyira vállalhatatlannak vagy borzasztónak, hogy kitagadjanak miatta, addig én sem érzem, hogy baj lenne ezzel a fajta munkával.”

Íme a videó, és íme Klaudia, amint „dolgozik”:


Survivor Klaudia filmje

Nem is tudjuk mi az elképesztőbb, hogy a csinos, fiatal lánynak semmiféle morális problémája nincs ezzel, vagy, hogy gyakorlatilag nem volt még olyan valóságshow, amelyikben valamelyik modellnek nevezett hölgyről ne derült volna ki, hogy jelentősebb összegekért már áruba bocsátotta egyik, másik tetszetősebb testrészét.

Nyomj te is egy megosztást!

.