http://cdn6.rtl.hu/29/3d/image_9c3800917e65353e6ad290e07b90?size=4&full=1

Ott hagytuk abba, hogy a szerencsétlenség törzse, a sárgák \ Ibon már megint elveszítettek egy játékot, ezért újra ki kellett vessék maguk közül a leggyengébb láncszemet. Gergely meg is kapta a jegyét hazafelé.
 
Igen ám, de mivel ő már a második kieső volt rövid idő alatt és a sárgák amúgy is teljesen padlón voltak, ezért hát kellett valamit csinálni velük, hátha gatyába lehet még rázni a teljesen szétesett társaságot. Istenes Bence így hát bejelentette, hogy Hulk Hogan hasonmása, egy jó kétméteres, egykori katona csatlakozik a csoporthoz. Össznépi örömujjongás az érintettek részéről, mert ekkor még nem sejtették, hogy az ifjú hős, akit ráadásul azonnal főnöknek is választottak – sajnos tök hülye. A szomorú tény viharos gyorsasággal nyilvánvalóvá vált, amikor elkövetkezett a következő összecsapás, ezúttal egy ínycsiklandó csokoládétortáért. A végrehajtandó feladat nem volt különösebben bonyolult és a hatalmasra nőtt újonccal ezúttal az Ibon törzsnek is volt esélye, hogy végre valami finomat egyenek a sok napos bab és rizs diéta után. A béka alfelénél lévő önbecsülésük megreparálásáról nem is beszélve.


 
Sajnos az új ember, akitől a megváltást várták totális csődnek bizonyult. Nem tudni, hogy pontosan milyen rangban és hol szolgált korábban, de az tény, hogy egész egyszerűen nem volt képes megérteni a tökegyszerű feladatot, így szaladozott egy kicsit a pályán, majd üdvözült mosollyal visszatért a többiekhez, könnyű diadalának biztos tudtában. Eközben a meghökkent ceremóniamester kihirdette a másik csapat győzelmét. Sokadjára. Akik meg is kapták a méretes csokis sütit, majd a ledöbbent és nyálukat folyató vesztesek előtt visszatértek a szigetükre befalni a nyereményt.

 
Jóképű, kigyúrt, de valami azért hibádzik az új terminátorral:
 

 
A szerencsétlen újonc igyekezett elbagatellizálni a történteket és menteni a renoméját, de amit hazatérésük után kapott azt nem tette zsebre.
 
A piros csapat szintén hazatért és jó étvággyal bepuszilták a süteményt, majd Iliász és Krisztián egy rövid sétát tettek a pataknál. A gyakorlatilag az éhhalál szélén leledző sárgák ha látták volna mi történt ezután, vélhetőleg egy emberként adják fel a játékot. Ugyanis a szerencse fiai olyan helyre tévedtek, ahol puszta kézzel alkarnyi halakat zsákmányoltak, amit az este megkoronázásaként nyárson sütve fogyasztottak el testvériesen megosztozva a többiekkel.
 
Eközben a sárgák feltették főni a száraz babot…
 

 
 

Nyomj te is egy megosztást!

.