Survivor Charlie fényképe.

Tegnap este lezajlottak az elődöntők és a teljes játék legizgalmasabb párbajában dőlt el, hogy Iliász mellett ki lesz a döntő másik főszereplője. Egy kifejezetten nehéz és megterhelő játékban kellett kiharcolni a továbbjutást, összetörve ezzel véglegesen a másik két ember 2o milliós álmait.

Az összecsapás valóban nagyon izgalmasra sikeredett érdemes végignézni. Feri, aki civilben lövészetet is oktat hatalmas szerencsével tudta csak beelőzni a sokáig előtte vezető Szandit. (videó a cikk alatt)

Szegény Barbinak nem volt elég, hogy szinte esély nélkül hullott el a döntőben, kikerült most egy videó arról a szörnyűségről, ami közvetlen a párbaj után esett meg vele. A tetovált lányt ugyanis konkrétan megmarta egy kígyó az erdőben, ami kisebbfajta pánikot okozott a személyzet körében. Valahol jó is látni azt a kétségbeesett igyekezetet, hogy eljuttassák mihamarabb kórházba a megmart áldozatott, de azért belegondolni is ijesztő, hogy ilyesmi megtörténhet egy ennyire profi műsor forgatásán.

Barbit megmarta egy kígyó, nézd meg mi történt vele!

Már csak a döntő van hátra, ahol a bejutott két játékos között immár nem a képességek döntenek, hanem egykori társaik mondják majd ki rájuk az ítéletet és ők döntik el, hogy ki lesz (lett) gazdagabb 2o millió forinttal.

Nyomj te is egy megosztást!

.