Nagyon úgy tűnik, hogy az előzetesben raboskodó férfi mégsem szerelemből végzett szegény Fannival, hanem egész egyszerűen a pénzéért. Újabb elborzasztó információk láttak napvilágot, sőt megszólalt a Novozánszki család ügyvédje is, aki teljesen más magyarázatot ad az elkövetésre, mint azt eddig sokan gondolták.

Borsonline


Német halottkereső kutyát béreltek, és azzal keresik az egykori villalakó tetemét, akit a család ügyvédje szerint elhagyott kútba dobhattak.
Hosszú hetek óta folyik a nyomozás a 2017. november 20-án tragikus körülmények között eltűnt, 24 éves Novozánszki Fanni ügyében. A rendőrség gyilkosság gyanújával egy embert tart előzetes letartóztatásban. Más információt a nyomozás érdekére hivatkozva nem oszt meg a nyilvánossággal. Hivatalos válaszaiban mindannyiszor azt közli, hogy VV Fannit továbbra is eltűntként keresik. A lány szülei már csak azt szeretnék, ha imádott gyermekük testét végső nyugalomra helyezhetnék.
Az RTL Klub képernyőjéről megismert lány megölésével az egykori dunaújvárosi ön­kormányzati jelöltet, B. Lászlót gyanúsítják. A férfi ügyvédje, korábban elmondta, hogy unokaöccse együttműködik a rendőrséggel, bevallotta, hogy valóban ő vitte ki a lányt a Marina-parti lakóházból, de tagadja a gyilkosságot. Így a 24 éves egykori villalakó holttestének hollétét még mindig homály fedi. A rendőrség kiemelt ügyként kezeli Fanni esetét.
A hatóság Né­metországból bérelt halottkereső kutyát. Ezek az ebek ugyanis speciálisan kiképzett farkaskutyák, és kiszagolják a tetemet. Itthon viszont nem volt ilyen idomítású rendőrkutya. A család ügyvédje számolt be arról, hogy a vízben már nemigen keresik a 24 éves lány holttestét.

Bizonyos tavak fölé még lehet küldenek drónt, de nem hiszem, hogy a búvárcsapatokkal már nagy keresés lenne. Attól tartok ugyanis, hogy a gyilkosa egy elhagyatott kútba dobta Fanni testét, és ha így van, akkor esélytelen, hogy az onnan valaha is előkerül. Ha egy kietlen területen, egy ipari vagy akár magánhasználatú kútba dobta, a test alulra szorult, a víz elfedi a szagot, és a halottkereső kutya sem tudja kiszagolni a tetemet – mondta az ügyvéd, aki szerint a kút a legesélyesebb variáció, de barlang vagy üreg is szóba jöhet még. Hogy a gyanúsított elásta volna Fanni holttestét, az egy­re valószínűtlenebb, ugyanis a rendőrség első teendői között volt, hogy az erdészeteket, vadásztársaságokat – amik, mint a tenyerüket, úgy ismerik a területeiket – kikérdezzék friss ásásnyomról, amit ennyi idő alatt már megtaláltak volna.
 
A legfrissebb információk: ezért ölhették meg Fannit. Megszólal a következő videóban a család ügyvédje és bizony nagyon szomorú dolgok derülnek ki.

A család ügyvédje új szálakat fed fel


Kamerafelvételek bizonyítják, ahogy luxuslakóparki lakásából a tettes mélygarázsba cipeli, majd az autóval több mint négy napon át, a kocsi GPS-jelei szerint Budapest–Dunaújváros– Veszprém között furikázott, hogy elrejtse a holttestet. A bérelt autóban vérnyomokat találtak, ami Fanni meggyilkolását bizonyítja, így a rendőrség november 27-től már csak a holttestet keresi.
Fontos különbség, hogy az adott állatot élő ember vagy halott kiszagolására képzik ki, eltérő a kiképzési folyamat is. Az oktatás a szagok felismerésével kezdődik – mondta egy aranykoszorús mesterkiképző, hozzátéve: egyáltalán nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Novozánszki Fanni megtalálásához egy német ebet hozattak. A rendőrség köreiben ugyanis ismert lehet, hogy a világ mely országában van a hullakeresésben kifejezetten kiemelkedő eredményeket elérő rendőrkutya.
Nyomj te is egy megosztást!
.