http://cdn5.rtl.hu/32/e8/image_bae4a50e70b7b1c3bfe0934cf59a?size=4&full=1

A Survivor ma esti kiválasztása előtt mindenki a friss husit, azaz izompacsirta Tamást tartotta a legesélyesebbnek egy hazafelé tartó repülőjegyre. Azám, de az egykori katonának ott volt a szabadulókártya a zsebében, illetve a kezében. Ő lett a birtokosa a védettségi amulettnek. Ezt aztán titokban Zolinak adta, aki viszont szintén titokban kifecsegte, hogy a szőke óriás ezáltal védtelenné vált. A többség nem nagyon tudta hova tenni az információkat, ezért végül az aranytorkú Lilla esett áldozatul a kiszavazásnak, amit meglehetős döbbenettel vett tudomásul.

Kezdenek kiszivárogni a hírek, hogy milyen elképesztő szenvedéseken mentek keresztül a szereplők a játékban. Egyiküknek, másikuknak tényleg kijutott a szörnyűségekből.

A szigeteken hihetetlen fájdalmakat éltem át. Ráestem a vállamra, amin hatalmas seb keletkezett. Elfertőződött, egy reggel arra ébredtem, hogy hangyák költöztek bele. A fájdalmat csak úgy viseltem el, hogy ráharaptam egy botra. Miután hazaértem, elmentem egy csontkovácshoz, kiderült, hogy törött kulcscsonttal jöttem vissza, de a sebem miatt észre sem vettem.

A fenti sztori még csak megközelítőleg sem fedi le az leírhatatlan történetek széles tárházát, amelyek adásba természetesen a természetüknél fogva nem kerültek be, íme a kiszivárgott kulisszatitkok egy kitárulkozó videóban:

Survivor kulisszatitkok, mindenki kitálal

Holnap elkezd igazán bedurvulni a játék, az eddigiek, csak amolyan felvezetőnek számítanak majd, a későbbiekhez képest. Érdemes lesz leülni a képernyő elé.

Nyomj te is egy megosztást!

.