http://tubenews.hu/wp-content/uploads/2015/07/pumped1-1.png?full=1

Az ország kedvence, a lányok álma, a fiúk végzete, a dzsungel királya, Pumped Gabó, bűzlik, mint egy borzketrec takarítás előtt. Mielőtt valaki azt találná mondani, hogy elfogultak vagyunk a jóképű filmsztárral szemben, előrebocsátjuk, hogy nekünk még nem volt alkalmunk megszagolni e kivételes médiatalentumot, de nem is lett volna szükség rá. Belső információk szerint Gabó az elmúlt 18 nap alatt mindösszesen kétszer volt hajlandó megfürdeni az afrikai őserdőben, a zord körülményekre való hivatkozással. Na, jó túloztunk kicsit, mert egyszer a stégen meglötykölte vízzel a kismicsodáját, de még így is majdnem heti egyszeri fürdés az átlaga. Panaszkodnak is rá a játékostársai, főleg a lányok, akik szerint egyre elviselhetetlenebbül szaglik Gabó.

Az a durva, hogy tulajdonképpen nem is ez ad okot a címben szereplő megdöbbenésre igazán. Nem. Mert ugye a szagokat egy kis szappannal azért el lehet tüntetni. De az, ha valaki egy országos nézettségű adásban kiálltja világgá, hogy annyi esze van, mint egy maroknyi molylepkének azt már nem nagyon lehet kimagyarázni később. Eddig sem gondoltuk, hogy hősünk sikerrel pályázhatna egy akadémikusi állásra, de most még mi is megdöbbentünk.

Engedje meg a kedves olvasó, hogy ne is menjünk bele a részletekbe. Legyen ez olyan, mint amikor az emberfia száradó torokkal, előre készülve a várható élvezetre kibont egy üveg jeges pezsgőt. Mi garantáljuk, hogy ami most következik legalább ekkora hatással lesz a bátor nézőkre. Íme, a videó, ahol Gabó, az IQ császár lerombol minden illúziót és felfedi valódi képességeit. Ja és azért azt is megmutatjuk, hogy mennyire büdös már a fiú, így a 2o. nap tájékán. Nos pukkanjon a dugó:

Ha csak egy videót nézel meg ma, ez legyen az:

Pumped Gabó most mindenkit le fog döbbenteni

Nyomj te is egy megosztást!

.