Azzal magyarázza a szépséges modell hölgy a készülő tranzakciót, hogy bár számára ez a dolog teljesen idegen, de hát a p.rverz férfiak részéről erősen jelentkezett egy ilyen igény. Ezért hát megadja magát a közakaratnak és nem áll ellen tovább. Így aztán mostantól bármely földi halandó, ha elegendő pénz áldoz rá, akkor tulajdonosa lehet egy olyan alsóneműnek, amelyben korábban Syilvi csodálatos feneke és egyéb szépséges alkatrészei töltöttek el valamennyi időt. Azután, hogy ki mit kezd majd a megszerzett bugyikával, az persze már legyen az ő dolga.
Eddig is dívott ez a fajta üzlet fiatal lányok körében, akik viseletes fehérneműiket igyekeztek értékesíteni az érdeklődő férfiaknak. A megrendelő igénye szerinti ideig hordva és természetesen nem kimosva azt. Ott néhány ezer forintért már hozzá lehet jutni egy izgalmas darabhoz. Hogy Bódi Sylvi esetében milyen állapotban lehet majd megvásárolni a csipkés csodákat nem derül ki az ajánlatból. De azt már jelezte, hogy férfi megrendelőinek tízszeres áron hajlandó csak eladni a teste érintésével értéknövelt csodabugyikat.
Ilyen és ehhez hasonló csipkecsodákat vásárolhatnak meg majd a férfiak Sylvitől. Az élelmes modell szépséges testén is megcsodálhatók a fantasztikus bugyik:
Amióta elindítottam a Facebookos gardróbvásár oldalamat azóta folyamatosan bombáznak mindenféle kérésekkel. A legtöbben a hadd ne mondjam milyen bugyijaimra szeretnének licitálni… A első ilyen megkeresésnél nagyon ledöbbentem. De mivel folyamatosan érkeznek a hasonló üzenetek… mára már megszoktam. A nyomásnak viszont nem engedtem. Eddig. De most úgy döntöttem, hogy a keresethez igazítom a kínálatot. Abban bízva, hogy egyszer s mindenkorra leszállnak a témáról. Szóval holnap este feltöltöm a Bódi Sylvi gardróbvásár első bugyogó albumát. (…) Mondjuk lesz egy nagyon extra darab… Ha férfi stoppol, esküszöm, hogy az eredeti ár tízszeresét fogom elkérni!

Nyomj te is egy megosztást!

.