A Blikk olvasóriportere csodálkozott rá a házaspárra, akik a Balaton vizén siklottak a frissen beszerzett hihgh tech csodajárgánnyal.

"A balatonföldvári kikötőben pillantottam meg őket. Először csak a két hölgyet vettem észre, amint a közeli nyaralójuk medencéjében fürdőztek. Aztán egyszer csak elindultak a kikötő felé..."

Természetesen azonnal fotózott is párat az éles szemű fickó, akinek azon felül, hogy szerencséje volt gyönyörködni a Hajdú házaspárban és friss szerzeményben, még kapott egy kis fejpénzt is a képért.





"Való igaz, hogy lecseréltem a hajómat, beruháztam egy nagyobba. Ez szintén elektromos hajó, amit egy kecskeméti gyártótól vásároltam. Szerettem volna egy nagyobbat, mint az előző, úgyhogy egy 30 láb hosszút vásároltam. Mivel a Balatonon nem közlekedhet motoros csónak, ezért volt szükség az elektromos motorra. Ennek következtében viszont nem igazán lehet száguldozni vele. Mindössze két 15 kilowattos motor van benne, amivel nagyjából 12-15 kilométer/órás sebességgel lehet haladni."

Hajdú Péter, nem tagadta, hogy család lélekvesztője valóban húszmilliót kóstál.

Nyomj egy megosztást!

.