Borsonline

A valóságshow sztár nevét levédető RTL Klubnál az egyik legjobban kereső tévés lesz Gáspár Győző.

Újraindul a Győzike Show az RTL Klubon. Győzike a 18 részért 40 millió forintot kap, ami adásonként több mint 2 millió forint – tudta meg a Blikk. Ezzel az egyik legjobban kereső tévésé válik a zenész-valóságshow sztár, hiszen a híradósok úgy 1-4 milliót, a szappanoperák szereplői pedig pár százezer forintot keresnek havonta.

Gáspár Győző elismerte a lapnak, hogy valóban ennyit keres. De mint mondta, „nincs szükségem mindre. Édes­anyám tavaly halt meg, rákos volt. Ezért is döntöttem úgy, hogy sok millió forintot, a tiszteletdíjam közel felét odaadom egy alapítványnak, ami rákos gyerekeken segít. Re­mélem, mások is követik a példám.”

Győzike állítja, olyannyira így lesz ez, hogy a szerződésében is az van kikötve, hogy a csatorna nem is neki, hanem az alapítvány számlájára utalja a fizetése egy részét.

Emellett Győzike a ValóVilág powered by Big Brother kísérőműsorában, a BeleValóban is kamera elé áll.

Az RTL Klub üzleti titokra hivatkozva nem kommentálta a lap értesülését.

A Győzike Show először 2005. február 7-én került képernyőre 5 évig futott, egyes részeit 2,2 millió ember is követte. Aztán egyre kevesebben kísérték már figyelemmel a család életét, az utolsó, 8 epizódos évadból már csak hatot adott le az RTL Klub.

Nyomj te is egy megosztást!

.